Ben 9 yaşındayken teşhis konuldu önce sağ diz kapağımın arkasında ceviz büyüklüğünde şişlik vardı hastane hastane gezdik kist ameliyat dendi ve yüksek fiyatlar istendi durum olmayınca yaptıramadk iyi ki de olmamş sonrasında bütük eklemlerim şişmeye başladı ve ağrıdan kimsenin bana dokunmasına izin vermiyordum en son araştırma hastanesine gittik ve acil yatış verdiler kan değerleri çok yüksekti normalde kandaki iltihapla ilgili bir değer 80 aşağısı olmas lazımdı bende 400 üzeriydi kalbime bakıldığında hastalık kalbime de vurmuştu kalp kapakçığında çaltak oluşmuştu 15 gün hastanede yattım günlük 10-12 hap ve serum veriyolardı 15 günün sonunda değerler düşmeye başladı ve çıkış verildi ilaçlara devam ettik ve o zamanın adıyla penadur iğnesine başladık 18 yaşına kadar 21 günde bir bu iğneyi yaptırdık ve yıllık doktor kontrolünü aksatmadık 18 yaşında doktor kontrolünde bıraktık şuan 27 yaşındayım ve çok sağlıklıyım çok şükür ağrımda yok çok zor zamanlardı benden çok annem çekti zorlandı ama geçti gitti