Sumeyye068 Sevgili anneler , 3 aylık oğlumun son günlerde artan hırıltı ve balgamı var gibi . Günde 2 kere temizliyorum fizyolojim serum ile . Acaba daha fazla mı temizlemeliyim ? Temizlerken arada yutuyor o sudan o bir sıkıntı yaratır mı?
goktugmehmettt Sumeyye068 Bende bugün götürdüm canım doktor ilaç vermeedi aadece bueun damlası verdi oxynaz diye ilaç veremem dedi bide ıhlamur iç emziriyosan dedi bide sigara kullanıyosan azalt ondanda olabilir dedi
Emir_mom Sumeyye068 Geçmiş olsun 🌸 günde 4 kez ve 2.5 mm şırınga ile yeterli olacağını söylemişti doktorumuz.
Antalya007 Sumeyye068 benim oğlum da 2aylıktan beri öksürüğü var balgamlı şimdi 4aylık ara ara artıyor balgam ve öksürük uykudan uyandırıyor.iki farklı doktora gittik buhar veriyoruz ilaçlı neredeyse iki aydıır geçen hafta da antibiyotik başlandı geçmediği için
Petekumsal Sumeyye068 benim de kızım 2 3 gündür hırıltılı burnu tıkalı öksürüyor bizede ilaç vermedi serum fizyoloji verdi sadece
Sumeyye068 Antalya007 yaş geçmiş oldun . Evet bizimki de sanki artıyor gibi zaman geçtikçe . Çok rahatsız ederse ben de götüreceğim
Aklimdasin Sumeyye068 yuttugu sudan bir sıkıntı olmazmış. Dr öyle demişti. Tavsiyem duştan sonra yapın çok daha iyi çıkıyor burnundakiler. Ve duşta biraz daha uZun tutun ki iyice açılaın gözenekleri
sibelsglm2210 Benimde kızım 3 aylık doktorumuz öyle 2 3 kez temizlemekle olmaz en az 5 6 kez temizle dedi. Yuttugunu bende söyledim bisey olmaz dedi ben genelde emzirme öncesi temizliyorum sonra emziriyorum hırıltı hışırtı geciyo
Sumeyye068 sibelsglm2210 yaa ben 2 defa yapıyordum fazlası zarar olur diye 😢 teşekkür ederim ben de devam edeyim
sibelsglm2210 Sumeyye068 1 aydır yapıyorum bu iki gündür yapmıyordum yine başladı yine yapıyorum bahardan galiba çok geziyoruz da biz. Ama zararını görmedim aksine rahat rahat emziğini görüyorum
Sumeyye068 sibelsglm2210 ben de dışarı çıkarıyorum falan . Acaba rüzgar falan mı yapıyor diye de korkuyorum
Nuhahavva Sumeyye068 benim kızımda 4 ay 20 günlük ağız salyasi çok fazlalığı dış kasintisi var ellerini ağzına sokmaktan enfeksiyon oldu ne kadar yıkasam da şimdi ellerini ağzına sokturmuyoruz çok azaldı doktor ilaç felan vermedi hatta bende mevsim gecisiyle ev tozuna alerjim var geçmiş bile olabilir doktor ama şuan bisey yapamayız dedi
Sumeyye068 Nuhahavva bizimkinin de elleri sürekli ağzında ondan mı acaba sürekli yıkayıp sildiğim halde