snowflake Kumandalari herzaman çok yukarı koyardım yetişmesin diye ne zaman yakalasa pilleri çıkartıp kemiriyor bugünde çamaşır asmaya dama çıktım aşağıya inince bi baktım kumandayı bulmuş pilini çıkarmış ve ikisini de yemiş ince pil resmen sakız gibi çiğnemiş 😭
canparee snowflake ısırdıysa bizimki de ısırıyordu yutmadıysa sıkıntı yok ama arkasını iyice bantlayın ben komple bantla sardım
BuluttBey Pil zehirlenmelere sebebiyet verebilir . yuttu mu ? kaç saat oldu ? farklo belirtileri var mı ? Sandığınızdan daha ciddi sonuçlar doğurabilir burda vakit kaybetmeyin
snowflake canparee ısırdı yutmadi pilleri öyle görünce aklım çıktı ikincisi de göremeyince korku mideme vurdu gözümün onu karardı bulunca rahatladım ama simdi içim içimi yiyor
snowflake cileklisakiz ısırmış çiğnemiş resmen üzerini taşla ezmisler gibi pili yutmamis geri tukurmus ama ağzında çiğnemiş
canparee snowflake sen kumandayı iyice sar bantla yoksa alta koy üste koy olmaz o iş insanın dalgınlığına geliyor
Neraops snowflake canımız az kalsın aliyordun 🥺😳yutmadiysa çok şükür 2 3 kaşık yoğurt verin midesine biraz gittiysede mikrobu öldürsün eğer doktora goturmezsejiz
arslaninannesi98 snowflake ay acile gidin ne duruyorsunuz başka bişey değil bu. parçaları gitmiş olabilir direk boğazını ağzını eritiyor biliyor musunuz?
Sarikuzumalp snowflake Kesinlikle acile gitmelisiniz. Öğlen yedi bir şey yok hala fiye bir ley olmayacağının garantisi de yok Allah korusun pil bu. Siz geldiğiniz de ağzındaysa Yutup tutmadığını bilemezsiniz. O yüzden götürmek de fayda var.
Zeyzeyyyyy snowflake bence hiç evde durmayın yani gözetim altında olması daha doğru olur burda herkes yazmış zaten tehlikelerini anlatmak istemiyorum korkutmamak için başka birşey olsa şimdi gözetle derdim ama pillll en tehlikeli en tehlikeli şey yutmamış olabilir o metali kemirmiş kemiren bir çocugun sonucunu sana internette bak anlatmıcam korkarsın çünkü bakmanıda istemem ya ne bilim gerçekten en korktugum şey
Annis-ogul snowflake kesinlikle hastaneye gidin hmn beklemeyin qllah aşkına ufacık cocugu evde nasıl tek bırakıyorsunuz. İki saniyede bile kendine zarar verir bu cocuklwr
snowflake canparee evet öyle yapacam ama birşey olmaz demi acile git yaşamış anneler nasıl gideyim ambulans mi çağırsam