Hnisa Güzel anneler merhaba 👋 Kızım 3 ay 24 günlük iki gün önce kilosu 5700 dü bugün tarttım 5500 olmuş. Bu iki gün içinde her beslenme sonrası su gibi kusuyor. Mama + anne sütü besleniyor. Yarın doktora götüreceğim.Ama yarına kadar içim rahat etmez birde sizin görüşlerinizi almak istiyorum Bebeğinde böyle bişey olanınız var mı?
Hndntrk Hnisa benim bebeğimde bazen su kusuyor hem mama veriyorum hemde anne sütü bazen mamayı az veriyorum emsin diye çok uzun emmiyor bana doymadığında sanki öyle yapıyormuş gibi geliyor çünkü ne zaman mamayı az versem aynısı oluyor
Melikeyigitemre Hnisa bizimde kusmamız çok canım baya fışkırtıyor reflüsü vardir diye reflü yatagı aldım ona yatiriyorum kendisini uyutuyorum öylecede yatıyor cok faydasini gordum istersen sende al .😊
Durummm Hnisa ben soracaktım allah razi olsun kizim dün sürekli su kustu daha önce peynir gibi ya da süt kusardi ama su gibi olunca şaşırdım. Sebebi ne acaba basina gelen var mi doktor falan ne dedi
OzgeMustafaBulut Hnisa bugün girtim cnm bu konu için reflü dedi biz azıcık anne sütü ve mamayla besleniyoruz dik yatır mamadan sonra başka yapılcak bişey yokmuş
Hnisa Hndntrk Bilmiyorum ki canım aslında doyuyor benim ki öyle düşünüyorum. Acaba midesini mi üşüttü diyorum yada ben mi üşüttüm anlamadım ki 😔 Zaten zayıf bi bebek bide böyle olunca moralim çok bozuldu
Semihmustafa Melikeyigitemre ben yastıkla yatırıyorum ama yine kusuyor emzirdikten sonra kucağımda tutuyorum bir süre bu seferde kucağa alıştı bide gazlı bir bebek
Melikeyigitemre Semihmustafa canim bizimkide kucaga alismis malesef ilk torun oldugu icin herkez kucagina aliyor bebegimi bunun sıkintısinıda ben yasiyorum evimde iş tutamiyorum kucakta oluncada kusuyor o reflü yatagini dene istersen .😊
Hnisa Durummm Aynı şekilde oldı bizimde önceden peynir kesiği gibi kusuyordu oda fazla değil ama iki gündür böyle olunca şaştım kaldım
OzgeMustafaBulut Hnisa rica ederim 😇 redlü yatağı bakıcam ben yarın bu akşam heryerde denedim birtürlü dik pozisyon elde edemedim
ArifeNurDuman Reflü için yatak almak yerine ben bebeğimin başını koyduğu kısmı yatağın altından yükselttim böylece yatak eğimli duruyor kusmalarımız da epeyce azaldı
Kder Hnisa cnm benim bebeğim de öyleydi hastaneye götürdük bagirsaklarinda gaz birikmiş o yüzden kusma oluyormuş sende istersen bı götür