Nik_mik_yok Duyulurum ay bakmaz olaydım tarife 😁 nasıl canım çekti . Hamuru poğaça ile aynıymış , birazını kıymalı poğaça , birazını velibah yaparim ,teşekkürler 🥰
Nik_mik_yok Duyulurum birazdan yapsam , sahurda ısıtsam olur değil mi . Akşam iftara davetliyim çünkü
Duyulurum Nik_mik_yok olur kurutmamaya dikkat edin. Ben sahurda fazladan yapıp gündüz oğluma ısıtıyorum. Hemen pişer pismez yağını sürüyorum önlü arkalı. Sonra yiyeceği zaman tavada ısıtıyorum. Ama pişirince bir beze sarıp ısıttıktan sonra da yaglayabilirsiniz
Neslimmmmm Nik_mik_yok fırında oatates falan olmasaydı patatesli yumurta yapabilirdiniz güzel oluyor tok tutuyor susatmıyor.
Nik_mik_yok Duyulurum bende öyle yaparım diye düşündüm . Şimdi yaglamam , ısıtma yapınca yağlarım, tekrar teşekkürler
Feyzosunannesi Nik_mik_yok yarın gece arkadaşlarım gelcek iftara, sahurada kalcaklar bende peynirli rulo börek, patates kızartma, haşlanmış yumurta ve menemen düşünüyorum çay kahvaltılık falan yeterli 🌸
Nik_mik_yok Feyzosunannesi menemen riskli yaa ,bide biz sogansiz sevmiyoruz, mahvediyor mideyi o şekilde. Sizin menünüz de güzelmiş ,afiyet olsun şimdiden
pamuk_sekerim2022 Nik_mik_yok biber kabak kızartıp üstüne sos dökebilirsiniz isterseniz üstünede yoğurt hafif olur…ayriyeten sahurda yoğurt ve karpuz hiç susatmıyor çok iyi geliyor
Nik_mik_yok Babybloom en güzeli yaa , bende kışın hep öyle borçlarımı tuttum . Gerçekten daha rahat oluyor insan. Ama eşim ve çocuklarım için mecbur hazırlıyorum ramazanda 🥰
Halimea Nik_mik_yok pizza ici hazırlayın fırın varsa yakınlarda verin hem pratik hem lezzetli 👌 Yumurtalı patates Yumurta salatası Kızartma Soğanlı yumurta Aklima gelenleri yazdım hoşunuza gidenleri yapın cnm benim ellerinize sağlık 🤗
pamuk_sekerim2022 Babybloom ay evet geçen gün bi yudum aldım gün boyu burnumdan geldi hem bulantı hem mide yanması
Benisahtesevme2 Nik_mik_yok patateslı pogaca ve fırında patates çok degıl mj kız ben bu akşam kıymalı cırcır boregı yapıcam mesela karnıyarık ıcınden kalmıştı 😂
Nik_mik_yok Benisahtesevme2 patatesli velibah ve kıymalı poğaça yapıyorum .fırında patates de ortaya çeşit olsun diye ,aslında fazla ama içim rahat etmiyo😁
Babybloom Benisahtesevme2 şişiriyor😁mide yanmamı engelliyor😁 zaten ne yersem yiyeyim acıkıyorum, ben de yıllardır böyle tutuyorum orucu.
Benisahtesevme2 Babybloom bana da ıyı gelır süt mıdem alev aldığı an yudum ıcerım mıs ama sahurda gelsın börekler gıtsın şerbetler😂😂