Nik_mik_yok Ailem şehir dışında, bı günlüğüne gelecekler. İftara ablamda ,sahura bendeler . Kıymalı patatesli poğaça , fırında patates , haşlanmış yumurta yapacağım. Başka ne yapabilirim
Deletedmom_36 Nik_mik_yok Haslanmis yumurtayla salata yaparsan daha doyurucu oluyor.tavada borek yapabilirsin bol peynirli.
Balkizlarim Nik_mik_yok tost ekmeğinden pizza , patates kızartması haşlanmış yumurta kapama yap bence sade yerine mıhlama sucuklu kaşarlı krep börek vs vs 🙈
Balkizlarim Nik_mik_yok yaşlı ise bişey diyemem de benim çok yaşlı olmamakla beraber uyguladığım yöntem 🙈😍
Nik_mik_yok Balkizlarim bende kendimize herşeyi yapıyorum da , şuan daha dikkat etmem gerekir , hem tok tutan ,hem susatmayan biseyler olsa güzel olur , teşekkürler 🥰
Nik_mik_yok plakayerli pogacada patates ve fırında patates olacak ama . Yapacak çok şey var da sahura uygun değil ya 🥲
Duyulurum Nik_mik_yok bunlar yeter yanina çilek muz portakal varsa doğrarsiniz onlar da iyi oluyor sahurda. Bu arada ben bir haftadır sahura patatesli gözleme yapıyorum, "velibah"mış adı. Çok güzel oluyor hem de tok tutuyor orucu rahat tutmayı sağlıyor, tavsiye ederim 💜
Nik_mik_yok Duyulurum çilek ve elma var ,koyarım onlardan da masaya . Velibah duymuştum sanki ,bakayım bı tarifine
Nik_mik_yok Duyulurum ay bakmaz olaydım tarife 😁 nasıl canım çekti . Hamuru poğaça ile aynıymış , birazını kıymalı poğaça , birazını velibah yaparim ,teşekkürler 🥰