gocebebirbayan Yamanikomm amin canım. Bulduk bir yer bakalım hoş sakin bir yer. Bakalım inşallah güzel vakit geçirirz. Gerçi ailemle olduktan sonra her yer güzel olur zaten ama 🥰🥰🥰🥰🌸♥️
Annesi23 gocebebirbayan bezlerde kaka olmadıkça sıkıp tekrar kurutup kullanılabiliyomus ama ben yapmadım temiz bez taktım hep
HLmom gocebebirbayan Bizimde nasipse 2 5 temmuz arası Marmaris gidecez büyük kızım 5 yaş küçük kızım o zaman 11 aylık olacak
Karanfil06 Yamanikomm biz şubatta almıştık 12 bin uçakla beraber daha önceden bakarsanız sondaki zamanlar için avantajlı oluyor
blub96 gocebebirbayan hangi denize gitcefiniz önemli akdeniz daha sicak oluyor ege marmara su isisi olarak daha soguk oluyor
gocebebirbayan blub96 Akdeniz canım. Akdeniz de oturuyoruz zaten. Bulunduğumuz bölgede gideceğiz. Genelde Temmuz Ağustos da giderdik hep denize , izni Haziran da olunca bilemedim bu yıl 🤷🏻♀️
blub96 gocebebirbayan ben evlenmeden önce nisan ayinda gitmistim Antalyaya tatile suyun isisi gayetde iyiydi öglenleri disarinin derecesine geliyordu baya baya
gocebebirbayan blub96 kız sen nasıl girdin nisan ayında suya 🤭 biz de 2019 nisan da kemer e gitmiştik balayına evlendiğimiz ay işte. Ama o kadar soğuktu ki sadece gezdik yedik içtik o kadar 🤷🏻♀️🙈
blub96 gocebebirbayan bilmem 2017de arkadasimla tatil icin antalyaya bir tessetür oteline gitdiydik sansimiza hava güzeldi 30 dereceydi belkide biz denize hasretdik diye güzel geldi tabikide rüzgar filan vardi azda olsa ama deniz isisi gayet cekilir bi durumdaydi 🤷♀️
Bircicekkiz Arencik Mayıs 2 yer yer full yağmurlu 3 de öyle ama 4 güneşli hiç deniz havası olacağını sanmıyorum kuzum bizde bayram için plan yapcaktk vazgeçtik. Nereye gitceksiniz Google’dan bi bakn 10-15 günlük hava durumuna