Beyzanur 20 günlüğüz🤗 gece 2den 5e kadar gözlerimizi hiç kapatmadık gündüz 2ye kadar da yarı yarı uyuduk uyandık 2de bi uyudu hala uyuyor uyumadan banyo yaptırdık bu kadar uyuması normal mi acaba ?
Lolita Beyzanur Benim kızım da 9 gibi uyanıyor 12 ye kadar uyumuyor bu normaldir düşünüyorum.Sonucta hep uyuyacak hallerı yok kuzucuklarin
SahinE Beyzanur 20 günlük bence kaldır sen uyandır benim kızım da sabah 8 den gece 2 ye kadar toplam 2 saat uyuyor gece 2 de yatıyor 5 de kalkıyor yani bu kadar uzun uykusu olmuy karnı tam doyarsa gece en fazla 5 saat uyuyor 2 aylık ama sen kaldır emzir
Lolita Beyzanur ayaklarını kulaklarını burnunu sık haka uyanmıyorsa elinin içine dairesel hareketlerle masaj yap cnm ama uyandır
Beyzanur SahinE nasıl uyandıracağım uyanmıyor 😞 uyumazsa bi korkuyorum uyuyup uyanmayınca ayrı korkuyorum 😞
yellowmom8 Beyzanur altinida açabilirsin canım benim kızım da hiç uyanmissin sadece altını değiştirirken uyaniyodu
Beyzanur yellowmom8 onuda yaptım galiba çok yoruldu bu gece gündüz bi yolunu bulup ağzını memeyi tıkıştırıyorum
Ennur Beyzanur Banyo onu rahatlattığı için uyuyodr benim oğlum da banyo yapınca uzun uzun uyuyor ama ben kucağıma alıyorum uyusada memeye koyunca emiyor uykuluda olsa geri yerine koyuyorum tamameb uyandırmana gerek yok ama emzirmelisin daha küçük
Beyzanur nurayycaliss uyansa bi emzireceğim ama uyanmıyor ne yaptıysam açmıyor gözlerini hareket ediyor ama gözler kapalı
Oslemm Beyzanur bebeğin daha çok küçük kendisinin uyanmasını bekleme şekeri düşer farkedemezsin burnu hafif sıkabilirsin bide ayakkabı ile oyna bi şekilde memeyi alacaktır