Sedaekrem Fadime5 yapmadım hatta 40 dıye de yıkamadım sonra yıkadım hıcbır sey de olmadı nolacak canm gelrnrk adet ıster yap ıster yapma bır sey olmaz
Fadime5 Themia ya mesele atmak değil tabiii istesin bin taş atarım ama çok zorluyor illa yapacaksın falan bende korkuyorum böyle koşunca acaba kötü biseymi yaptımbasima is gelir mi diye tedirgin oluyorum yani
Moonlightttt Fadime5 yaptım deyin ,dinen zorunlu bir şey değil ki adet gibi bişey 🌸 ben yapmadım ama besmele çekip gusl aldırır gibi yıkadık .
Fadime5 sarmaliklahana valla zaten ufakligi yıkayana kadar büyük oğlan evi başıma yıkıyor o yüzden o ise pek girişmek istemiyorum korkuyorm 😀
Love_boysssss Fadime5 yok yok bişey olmaz bğyğkler böyle valla biz inatlarona dalga geçiyoruz korkudan ödleri kopuyo çarpılcaz diye 😁😁 ama hiç bişey olmadı daha adam olduk düzelddik 😁😁😁
Kocakgiller Fadime5 bana böyle şeyler hurafe geliyor. Ben abdest aldım kızımı da sadce banyo yaptırdım o kadar🤷♀️
Dilaylaa Fadime5 yok be ne olacak aslında gerçeği annenize anlatın oda bilsin İslamda böyle bir şeyin olmadığını şamanları felan bence vazgeçer :)
Dilaylaa Fadime5 ahahah klasik türk annesi değil mi ya genelinin aynı olması lazım 😅😅 ben anneme bazen anlatırım birazına inanıyor birazına inanmıyor