Omurbebek Kızlar doğum yapalı 3 ay oldu. PTT ye gidip doğum parası almadım şimdi e devletten baktım başvuru durumu kısmında ödeme aşamadında yazıyor yatmış mı yatmamış mı?
Oglunasikbiranne08 Omurbebek yatmıştır cnm pttye git kimliğinle verirler . Benim ki 40 günde yatmıştı . Benimki de ödeme aşamasında yazıyordu o zaman
Bebegimm1 Omurbebek bana 1 ay icinde yatmisti kimliginiz ile gidin yatmistir e devlete ptt kurum odemeleri yazin ilk cikana basin adiniza para var mi yazar
Ondina Omurbebek ödeme aşamasında yazınca henüz işlemde demektir. Yatınca ödendi yazıyor. Eğer hesap tanımlamasını işlemler başlamadan önce yaptıysanız hesabınıza yatar ve e devlette tanımlı bir e mail adresiniz mevcutsa bir gün önceden oraya mail de geliyor.
Aseless Omurbebek gün içerisinde pttyi bı arayıp sorun isterseniz bilgi verirler hem boşuna gitmemiş olursunuz
Ondina Omurbebek herkesin erken yatmış benimki de bebeğim 2,5 aylıkken yatmıştı. Yatınca ilgili kısmın karşısında ödendi yazıyor.
Omurbebek Baby168 doğum yaptığımın ertesi günü eşim gidip başvuru yapmıştı inanın nereye gittiğini bilmiyorum.
UmutBey Benimde hep ödeme aşamasında yazıyordu. 3.ay başında gittim sordum alabilirsiniz dedi. Aldım. Yani orda hep ödeme aşamasında yazıyor aldıktan sonra ödendi yazıyor. Siz bir gidip sorun yatmıştır paranız
LadyBugg Ödeme aşamasında yaziyor bendede gecen PTT ye gittigimde aklıma geldi sordum . Ödendiğinde size bilgi mesajı gelir ya da ödendi yazar dedi.
Omurbebek LadyBugg mesajda gelmedi ödendi de yazmıyor. Sizin dediğinize göre yatmamış diğer arkadaşın dediğine göre yatmış.
Azemefnan_2021 Umut001 hastaneden evraklar veriliyor size nüfus müdürlüğünde kimliği cıkarınca söylüyorlar nereye gideceğinizi sgk ya gitmişti sanırım eşim 2.cocuk olduğu için ben ptt den 400 almıştım eşimde sigortadan 223 gibi bi para almıştı
LadyBugg Omurbebek siz sorun yine de ama ben sorduğumda bu sekilde söylediler. Kasımda dogum yaptım hala yatmadı mesela.