CankizimRavzam AnnaKurt anam bu 2 yaş bebeleri anne diyor ama baba demiyo hastayım su duruma ya 😅😅😅 Anneeee ulen lavaboya gidiyorum kapıda ayta ayta diyo ses vermiyom Anneeee diye ağlamaya basliyo eşim de artık hani baba yokmu baba diyo 😅😅😅
zeynepliyakusum Bebegimm111111 benim şımarığada kayınvalidem annem annecim de diye öğretmiş koşa koşa geliyo birden atlıyo kucağıma anneeemmm annecimmm diye o an Allah ım zaman şuan dursun diyorum eriyorum bitiyorum aşkın yer yüzünde şekil almış hali resmen 🥰🥰🥰🥰
Hsynalp Herkescokitici bence sizi gerçekten seviyor 😂😂 9 ay atağından sonra görüşelim bi 😅 bi de 2 yaş sendromu zamanı 😂
CankizimRavzam Bebegimm111111 yaaa yerim onu evlat balı bunlar benim kızımda öyle amcası halası geldiğinde eğer ben o ortamdaysam asla ağlamaz yaklaşır ama ben sigara içmeye falan bı gidiyim arkamdan anneee diye bağırır 😅😅 ama oyun oynanırsa bı 15 dk garanti 28 aylık bu arada benim findikimda ❤️❤️❤️❤️
Melike-Alya Bebegimm111111 Bazen en sıkıntılı anımda bile bi tebessümüyle dünyam değişiyor . Rabbim acı günlerini göstermesin inşalalh💜
Nik_mik_yok AnnaKurt analık tan soguduk yahu 🤣🤣🤣 benimki artık anneçim diyo,onu öğrenmiş . Dün gece sahur vakti uyanmış ,bende mutfağa inmiştim, anneçim nerdesin anneçim diye bağırıyor 🥲
NehirVolkan AnnaKurt hahahh çok yaşayın hele her şeyi sordukları an anne bu ne o bittiyo anneciş bu ne anne anne bitmiyor 😂
Keskeuyusamm Ay tüylerim diken diken oldu. Ne güzel anne evlat ilişkisi. İyiki varlar Allah yokluklarını göstermesin ❤️❤️
Purplepink Bebegimm111111 Maşallah Rabbim hayırlı sağlıklı yaşatsın uzun ömürleri olsun evlatlarımızın 🤲🌺
leopar AnnaKurt sen bide 3 ten sonrasını gör 😌😂😂😂😂😂2 diye korkutursan bende 3 dşye korkuturum seni 😛aöa gerçekten büyüdükçe anneeeee daha çok oluyor :(
NehirVolkan leopar valla sanırım her yaşta aynılar hep başka başka şeyler keşfedip soruyorlar bide her şartta ve koşulda anne çocuklarda bide şu var biz anne olduğumuz için her şeyi biliyoruz gibi 😂
leopar NehirVolkan evet ya her yaşın kendine göre güzellik ve zorlukları var yaşımız kaç olmuş halen annemizi ararız herşeyde 😍çocukta biliyor annenin herşeyi bildiğini 😂