Bebegimm111111 Yaaa çok seviyorum . Dağlara taşlara haykırmak istiyorum resmen 🤩😅 Aile içerisindeydik kalabalıktı yani ortam ben odanın bir ucundaydım . Yanında birsürü kişi var ilgilenen. Ağladı Annee diye emekleyerek geldi aldım kucağıma gülmeye başladı . Arka fonda bu aşk değilde ne beee şarkısı çaldı benim için resmen 😅😅😅😅❤ Evlât sevgisi sen neymişsin be böyle ❤
AnnaKurt Bebegimm111111 Maşallah. Bende bugün 737373 kere anne diye ağlayınca inşallah bu sefer baba der diye dua ederken yine annneeeeeeeeğ diye ağladı 😂 2 yaş zor bacım.
kahvekokusuu Bebegimm111111 birde bunun bi üst evresi var parkta evde misafirlikte her yerde koşarak gelip annemmmm deyip sarılıp öpüyor bitiyorum eriyorum 🥰🥰🥰🥰
Noname21 AnnaKurt benimki de bugün parkta koşarken durdu beni seeeeeev bi seev bi oooop diye bağırıyordu 😀
Bebegimm111111 AnnaKurt hahahahah😅😅😅 O yaşa gelsin Bende karşısında ağlarım o zaman 😅 1 yaşta bile efso deliriyorum bazen. Bu arada sırada gönül almaları olmasa ne yapardık bilinmez 😅
CankizimRavzam AnnaKurt anam bu 2 yaş bebeleri anne diyor ama baba demiyo hastayım su duruma ya 😅😅😅 Anneeee ulen lavaboya gidiyorum kapıda ayta ayta diyo ses vermiyom Anneeee diye ağlamaya basliyo eşim de artık hani baba yokmu baba diyo 😅😅😅
Nik_mik_yok AnnaKurt analık tan soguduk yahu 🤣🤣🤣 benimki artık anneçim diyo,onu öğrenmiş . Dün gece sahur vakti uyanmış ,bende mutfağa inmiştim, anneçim nerdesin anneçim diye bağırıyor 🥲
Koalina Rabbim, Anneliği babalığı hakedene bütün kardeşlerimin elini boş bırakmasın evlat sevgisini nasip etsin 💕🌸 Evlat dünyada nur, Ahirette sürurdur ❤️
Melike-Alya Bebegimm111111 Bazen en sıkıntılı anımda bile bi tebessümüyle dünyam değişiyor . Rabbim acı günlerini göstermesin inşalalh💜
kahvekokusuu Bebegimm111111 ayyy evet ilk parkta yapmisti kostururken birden bana doğru koşup annemmmm deyip sarıldı gözlerim dolmuştu 🥰
Herkescokitici Bebegimm111111 çok istiyorum bnde bnde başka kimsede durmasın diye . Varsın iş yaptırmasin, varsın bensiz ağlasın ama sadece bnm yanımda kalsın herkesle kalmasın istiom ama benmki 8 aylık oldu ve hala bnm için ağlamıyor başkalarında duruyor 🥴
Hsynalp Herkescokitici bence sizi gerçekten seviyor 😂😂 9 ay atağından sonra görüşelim bi 😅 bi de 2 yaş sendromu zamanı 😂