02sibel mıknatıslı hayvanlar meyveler var hatta BİM’e gelmişti tüm hayvanları meyveleri kızım onlarla ve kitaplarla öğrendi şimdi markete gittiğimizde koşuyor manav bölümüne hepsini sayıyor düşünün ananasın tadına bile bakmayan bir bebek ananası biliyor. Marketin ortasında yüksek sesle market arabasını döndürerek kızım içinde oturuyor dön dön kelebek şarkısını söylediğimi biliyorum etraftakiler umrumda bile değil kızım mutlu çünkü benim için önemli olan bu. Tüm hayvanları biliyoruz ve sesini çıkarıyoruz 20 aylık daha 10 a kadar sayıyoruz ve bunu nasıl yaptım markete gittiğimde bakkal amca şarkısını söyleyerek öğrettim . Her Ay sürekli hareketli Kitaplar aldım eğer hikayesi ilgimi çekmediyse resimlerine baktım yeni hikayeler uydurdum kafamdan. Dışarıya çıktığımızda herkes bana çocukla çocuk oluyormuşum gibi baktı eeee zaten oluyordum 😂 bugün ben onunla çocuk olurum yarın o benim kahve arkadaşım olur. Kendinize ve çocuğunuza güvenin her çocuk kendisine özeldir içindeki ışığı keşfedin ve kendi içinizdeki çocuğu çıkarın ortaya korkmayın 3 günlük dünyada ondan değerli kimseniz yok . İnanın ben şekilleri kağıda çizerek öğrettim şimdi kendisi gördüğünde üçgen kare daire dikdörtgen diye söylüyor . Siz utanmazsanız o da utanmaz çekinmez . Sizi örnek alır ❤️