prenses_we_prens_annesii Zlm biliyorum ama sormak istedim buraya neticede benim bebeğim daha 2,5 aylık küçük zaten yorumlara bakılırsa gece kullanıp memnun olanda war siz kullandınız mı hiç gündüz weya gece
Nltka prenses_we_prens_annesii küçük bebekler için geceleri götürür bence ya ama bebeğiniz kaç kilo ? Günlük rahatlık 3 numaradan başlıyor diye biliyorum
Kayraaa59 prenses_we_prens_annesii benim ki de yakında 4 aylık olacak. Ama biraz fazla kilolu. 4 numara kullanıyoruz biz
Nltka prenses_we_prens_annesii bezin kilo sınırına bak canım muhakkak günlük rahatlık 3 numaradan başlıyor ama alt sınır kaç kilo onu bilmşyorum
Nltka prenses_we_prens_annesii ben aktif bebek kullanıyordum öncesinde . 1 buçuk yaşındayken 5 numara günlük rahatlık aldım denemek için alış o alış şuan 2 yaşında 6 numara kullanıyoruz . 5 ile başladığım için 3 numara kaçta kullanılır bilemiyorum o yüzden .
Lynn prenses_we_prens_annesii Bebeğim 3.5 aylık gece gündüz kullanıyorum oğlum 6.700 gr. ben o yüzden 3 numarasını kullanıyorum (6-10 kg) hiç sızdırma pişik kızarıklık vb yaşamadım çok memnunum. Prima yani neticede ✌🏻
prenses_we_prens_annesii Lynn aynen bende sen gibi düşünüyorum canım ama benim kızım daha 5 kğ 2 ay 11 günlük Yani 6 kğ olunca kullanırım artık 3 le başlarım
Lynn prenses_we_prens_annesii Bir kilodan zarar gelmez canım. Büyük bezden sızıntı olmaz pek. Genelde küçük bez sızdırıyor.
Atamom16 prenses_we_prens_annesii gece hiç denemedim ince olduğu için ama gündüz hiç sıkıntı yaşamadım uykusunda falan taşma sızıntı yapmadı hiç