Seymagil Uyuduktan ortalama 20-25 dk sonra ağlayarak uyanıyor, uyutuyorum bı bir saat sonra yine aynı😬 bir haftadır böyleyiz. Diş çıkıyor ondan mıdır yoksa bu duruma başka birşey mi deniyor başına gelen var mı 😬
Hampmomddayy Seymagil valla canim benimki 9 aylik bildim bileli ayni anlattığın şekil 2 dis altta 2 diş ustte cikmis diş mi yoksa kokumami alismis odada olsam uyandiginda nadir aglar ama ben baska odada olunca uyanip kafasini kaldiriyo beni gormeyince bildigin ciglik atarak uyaniyo sanki nolmus dersin yanina gidince hemen susuyo bende bunu cozemedim acaba korkuyomu
edizsmom Seymagil 8. Ayda atak ve uyku geilemesi de yaşanıyor dişte üzerine geldiyse bu ara biraz ondan zor geçer baktımız mı hiç atakta mısınız ?
Seymagil Snowglobe teşekkür ederim 🥲 bir bebek neden bu kadar aceleci olurki.. halbuki üst dişleri daha üç hafta önce çıkmıştı. Şimdi de yanindakiler.. uçları çıktı cikicak demek ondan 🥲
Esra17 Seymagil malesef diş büyük ihtimalle ikzlerim 1 yaşında şuan azı dişleri çıkıyor bn yatana kdar iksiide 3 er kez kalkiyolar bidaha uyutuyorum
Seymagil Hampmomddayy tam anneye bağlanma dönemi sizin anlattığınız. Biyerde okumuştum 8-9 aylarda anneye bağlanma oluyormuş bazen oğlum da aynı şeyi yapıyor
Seymagil AnnaKurt ☹️☹️ Allah yardımcın olsun kurt ana ☹️ bende bugün saydım 3 saatte dört defa kalktı 😂 bir bardak çay döküyorum üç kere soğutuyorum😂
Seymagil Snowglobe birde ben bilirim 😂 ortalama üç hafta arayla diş sancısı çekmek birde atak haftasindaymis 😂 gerçi bizi bizden başka kimse anlamıyor 😬
Guledanur Seymagil 6 aylık oglum yaklaşık 3 gündür aynı bahsettiğiniz sorunu yaşıyorum ve gece gündüz çok huzursuz alt dışı patlamış meğer onanmış erkenci çıktı benim ki belki ondan olabilir sizinde🤷♀️
Seymagil Guledanur sizin de Allah yardımcınız olsun 🥲 oğlumun beşinci ve altıncı dişi aynı anda patlamak üzere bende ondan olduğunu tahmin ediyorum 😬 zor anam çok zor 😅
asiltonunmommysi Seymagil benim oğlum 3 uykuya düşerken bunu yapmıştı by şekilde uykusunu alamayıp belli bi düzen kurmaya çalıştığı zaman oldu birde diş çıkaracağı zaman oldu rezalet günlerdi ama geçiyor
Minikberin Bizde bugün 9 aylık olduk 3 4 haftadır çok kötüyüz babası 2 3 saat uykuyla gidiyo ise uyur koy 10 dk ya kalkiyo napsan dalamiyo saatlerce ağlıyo gündüz tüm uykuları topla 1 saat ediyo derken üstten ortadaki iki diş dururken yanlarındakiler patladı geçen gece altta da iki tane var ama dişler birbirine degmiyo komik bi görüntüsü var 😅 bakalım daha ne kadar gidecek boyle çok yoruldum
Seymagil Minikberin alt Dişlerdense üst dişler daha çok sıkıntı yapıyor sanırım 💔 tetagiller bilmemneler de fayda etmiyo😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌸