Aliaslan1 Pingca mustela pişik kremi hem temiz içerikli hem de pişikten koruyor ben koruma amaçlı onu sürüyorum kızarık oldu mu da hametan pomad kullanıyorum ikisi de temiz içerikli. Sudokrem Arko krem gibi kremler çok fazla kimyasal içeriyor resmen kanserojen hepsi
byzeymen12 Popolin pişik kremi var çok güzel ve içeriği de çok güzel ,kendi ablam eczacı onun tavsiyesiyle kullanyrm
mrbld Pingca içeriği iyi değil ama bizde bephanthol işe yaradı mecburen kullandım. Bephantjol almayı unutmuşuz evde fito krem vardı doktorun bana verdiği,bikaç kez onu denedim o da işe yaradı.
mrbld Pingca maalesef. Şimdi kaka varda ıslak pamukla silip kuruyana kadar altını kapatmıyorum üflüyorum havayla temas etsin diye bekliyorum bi süre sonra kapatıyorum. Artık pişik nadir oluyor o da yediği yemeğe bağlı oluyor
BerrinHEA Pingca Hametan Pomad sağlık ocağından yazdırarak alabilirsiniz ben iki kızıma da bunu kullandım anında geçiriyor pişiğini
Aysenurkp Kızlar DESITIN alin 3 aydır sıfır pisikle yola devam ediyoruz 🙏😃 yalniz bi ara 2 3 gün alamadım o ara sebamed filan surd7m hic bi işe yaramadı o kızarıklığı da hametan geçirdi.Evde bi desitin bi hametan bulundurun 💙💙