Taze_aannee Değerli anneler Sezeryan sonrası karnınızı bağladınız mı ? Eğer bağladıysanız Ne kadar süre bağladınız acaba ?
nur-nr_123 Taze_aannee bn doğumdan eve geldim hemn şalla sardık annemle ağrım sızım olmuyordu cidden sarınca sonra korse kuklandım baya
DemetF Taze_aannee cikarmadim faydasini gordum sezeryan sonrasi karnimi siktigi icin daha rahat yatip uyuyordum topladigi icin sarkma falan da olmadi bende toparladi karnimi ondan mi genetik mi bilmiyorum ama
S08m Rahim altta kaliyomus ve ilerde idrar kacirmaya falan neden oluyomus 46 gunde uste cikiyomus yani yerine eger sıkıştırılırsa iyo degilmis de siz bilirsiniz arastirin derim
nur-nr_123 Taze_aannee bn canm rahata bi ⅘ ay takmışımdır bn çok işe yaradığını düşünüyprum ne göbeğim var ne bişi
tubiiik_ Taze_aannee ben 1 saat bile dayanamadim korseyi cikartim baglamadada bunaldim hic kullanmadim sakma falanda olmadi
Taze_aannee nur-nr_123 4 - 5 ay mı sardınız ? Rahatsız etmiyor mu canım peki öyle onun yerine sıkı tayt gitsek aynı görevi görür mü acaba ki 🤔
Madam Taze_aannee bana doktorum önermedi rahimin yerine oturmasını bekle dedi 1 ay sonra korse takmaya başladım ben sonra gitti göbek falan sarkmada olmadı
nur-nr_123 Taze_aannee evet cnm bn taktım korkuma valla akşamları çıkartıyordum bni rahatsız etmemişti bide ben çok kilo alamdığım için de olabilir bilmiyorum tayt olurmu bilmem cnm
Madam Taze_aannee gece çıkardım ben zaten hiçbir yerde gece takılması önerilmiyor kan dolaşımı açısından 3,4 ay ancak takabildim çok düzenli olmadı malesef
Taze_aannee nur-nr_123 nur-nr_123 bende nerdeyse hiç kilo almadım canım ve sarkma olayından acayip tırsıyorum 😐 bi sorum dedim tecrübelilere
nur-nr_123 Taze_aannee hımm anldm o zmn tak cnm valla bn mesela çatlaktanda korkutordum çok şükür hiç çatlamadım yani sarkmak istemiyprsan sık dişini tak derim
Taze_aannee neslihanyildiz bende ara sıra korse ara sıra tayt ara sıra da tülbentle bağladım bazen 3 ünü birden yaptığım oldu 😅 pek bi göbeğim kalmadı ama ödem hala var biraz. 1 ay oldu henüz nasıl devam etsem bilmiyorum kaslar tembelleşebilirbyazıyor internette uzun süre korse kullanımında dozunda bırakıp salsam mı bilemedim 😅
Taze_aannee nur-nr_123 bel korseyi mi kullandınız ? Ondan var benim biraz ser ve rahatsız edici. Acaba korse şort mu alsam hangisi rahat olur
Taze_aannee nur-nr_123 aslında yamuna korse taytım var aşırı sıkı o da bir seçenek kafam çok karışık 😅
neslihanyildiz Taze_aannee valla ben saldım sıkıldım sarmaktan biraZ göbegim var ama ben zaten göbekliydim 😂