CanannnD Damlali Ah bu benim ki işte 😄😄 ters demek bizim bebeler 🤭 bide inatla dönüp dönüp geri de beceremeyince balik gibi çırpınıp bağırır durur 😄
Damlali CanannnD aynen valla cirpina cirpina yoruluyor çeviriyorum sırtüstü ben arkamı dönmeden geri yüz üstü dönüyor sar geri başa yere koymaya korkuyorum valla ağlayacak diye 😃😃
Masalingonunannesi Damlali geldiyse bikacgune arkasi gelebilir bnmki ilk yaptı ardından 2 3 gin sonra tam tersini yspti
Damlali Masalingonunannesi yok bacım hani 20 gün oldu yüz üstüne döneli daha sırt üstü dönmedi inşallah çabucak öğrenirde yuvarlanıp durur evin içinde 😃
Halimea Grininyuztonu namaz kılma olayı benim ortanca oğlumdada var namazlığı seriyo oturup kalkıyo ellerini kullak memesine bekletiyo🥺 şimdi şu cumleleri kuruyo “anne hüseyn aşa ditti ”
gocebebirbayan Grininyuztonu kızım dün emeklemeyi öğrendi 14.5 aylık 😍😍 bu arada 11 aylıkken yürüdü ama emeklemeyi beceremiyordu 🥲
Gmznr2909 Masalingonunannesi benim oğlum dabsu sıralar oturmaya çalışıyor yattığı yerden kalkarak bakalım ne zaman oturur 🤣
Sda16 Masalingonunannesi ilk yüz üstü döndüğü gece aklım çıkmıştı ne yapicağimi şaşırdım. Normal bi yüz üstü de yatmıyor pamuğum