Grininyuztonu Oğlum 17 aylık dedesini namaz kılarken görmüştü şu an eline tesbih alıp namaz kılıyormuş gibi yapıyor 🙏 o kadar uyku eğitimi vermeme rağmen ilk kez kendi kendine uyumaya başladı 😂 sizin bebeklerinizin ilkleri nedir?
Balkizlarim Grininyuztonu en küçük kızım ilk la ilahe illallah dedi ✨♥️ Ortanca kızım namaz kılarken istiyom istiyom demişti 🌺 azizem de öpücük at demiştim atmıştı ilkleri bu sekil sonra ilerledi ♥️✨🙈
homosapiens Grininyuztonu 15 ayına girecek kızım dün bitti demeyi öğrendi eliylede göstererek 😀 daha çok var da bu en yenisi❤️
Masalingonunannesi Yuzustunden sirtustune donuyordu bugun kendisi yüzustu dönüyor koydugum yerde bulamıyorum cok degisik bir duygu 🥺🤩
Damlali Masalingonunannesi ay bizimki de tam tersi sırt üstünden yüz üstü dönüyor geri sırt üstü dönemedigi içinde basıyor yaygarayi ne zaman yuvarlanarak gezecek acaba evi 😃
Gmznr2909 Masalingonunannesi benim oğlum dabsu sıralar oturmaya çalışıyor yattığı yerden kalkarak bakalım ne zaman oturur 🤣
Grininyuztonu Masalingonunannesi benim küçük oğlum 5 ay 16 günlük dönmeye çalışıyor ama dönemiyor daha
Masalingonunannesi Grininyuztonu çalışıyorsa serbest birakin atin tere etrafina sacin sevdiği oyuncakları yavas yavas ilerler
Narem Kızım 14 aylık 2 haftadır beni şaşırtıyor süte düt suya du diyor isteklerini söylüyor kaka yaptığında üffff diyor biri göz kırpınca oda iki gözünü kırpıyor 😂 bu akşamda yemek yerken anneeee diyip göbeğine vurdu göbeğim doydu demek istiyo bunlar 2 iki hafta içinde olanlar bakalm daha neler bekliyor 😂
Cnskzyumt o kadar çok ilklerimiz var ki , dün evde fotoğrafımı buldu, bi bana baktı birde fotoğrafa sonra aldı fotoğrafı içine çeke çeke öptü 😊❤️
SevdAyaz 3 ekim 2021 ilk anne dediği tarih oğlumun. Sanırım benim ilklerimde ki ilk sıralarda geliyor❤️ şu aralar miyav, hav hav, cik cik seslerini taklit ediyor sürekli 😂😂
TOSPAMMM17 Bizim daha ilklerimiz pek yok daha 3 aylık olduk dün 2 hafta önce agu dedi böyle gülmeye başladı
CanannnD Damlali Ah bu benim ki işte 😄😄 ters demek bizim bebeler 🤭 bide inatla dönüp dönüp geri de beceremeyince balik gibi çırpınıp bağırır durur 😄
Masalingonunannesi Damlali geldiyse bikacgune arkasi gelebilir bnmki ilk yaptı ardından 2 3 gin sonra tam tersini yspti