FerdAzraMira Merhabalar kızlar annem 20 günlük bebeğimi sürekli sallıyor dursa da sallıyor alışkanlık olmuş kaç kez uyardım sallama diye ama nafile maalesef ! Sallanmaya alışır mı bebeğim sizce 20 günlük ?
FerdAzraMira Serapalptekinhhh Anlamıyor sallama diyorum her defasında durmuyor görüyorsun diyor bebek bende olduğu zamanlar da ben durduruyorum ama sallamıyorum çünkü ablasını 4 yaşına kadar salladım hem kucakta hem beşikte çok zordu çokkkk
Serapalptekinhhh FerdAzraMira ben 7 aylıkken artık salmayacam dedim tek başına uyuyor artık arada çok nadir sallıyorum onuda kabul etmiyor
Kanatsizmelegim FerdAzraMira ya 😔😔 benim kizimda yeni doğduğu zaman ilk zamanlarda cok uyduydu hiç uyumuyordu onun icin salıyorduk susuyordu sakinliyordu uyuyordu ama şimdi 4 aylık olacak ay sonu uykusu geldiği zaman heleki akşamları salamadan uyumuyor ağlayıp bağlıyor salıyorum uyuyor 😔😔😔🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️😔
FerdAzraMira gamzz09 pazar gidecek evine o evine gidene kadar sallayacak belli anlamıyor çünkü ondan sonra alışmadıysa ben sallamayım ☹️ Bide kucakta sallıyor hoplatıyor yaa
gamzz09 FerdAzraMira valla işin zor gerekirse annene Bi iş ver kendin uyut gerçekten sallaması aşırı kötü 8 buçuk aylık hala sallıom o olmuyuncads bas bas ağlıo
Almi4134 FerdAzraMira benim oğlumu da sallama dememe rağmen sağladılar bi ara alisti gece bile dizlerimdeydi so ra kendi kendime memeye alıştırdım ilk 3 ay istediğin her şekilde unutabilirsin tam alismiyirlar
FerdAzraMira gamzz09 bende biliyorum çok zor ablası 3 yaşına kadar sallanarak uyudu maalesef sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yemeye ÇALIŞIYORUM
Balbocugu FerdAzraMira 20 günlük bebek sallanmaz. Allah esirgesin onun kafası daha çok yumuşak. Ayrıca eskilerden derlermiş taze bebek sallanmaz diye ben 3 aylıkken kolik olduğu için çok yavaş sallayarak uyutuyordum anneannem ona bile kızmıştı
Brcklc FerdAzraMira bırak sallamaya alışmasını bu sefer uyurkende benim oğlum gibi sallanmak isticek bırakınca uyanicak.annene şöyle sej bu şekilde devam edersen bu çocuk geceleride isticek uykusuz uykusuz sen bakarım ben uyurum anne de
FerdAzraMira Brcklc diyorum bacım diyorum sen gidince ben kalacağım bebekle sallamaya alıştırma diye durmuyor napim bahanesi o bendeyken ben sallamıyorum ama omzuma yatırıp gaz çıkarır gibi sakinleştirmeye çalışıyorum
OncedenGurme FerdAzraMira benimki de sallamak istemişti ilk zamanlar. Söyleye söyleye bıktırdım, bıraktı sallamayı. Ama kızım 20 aylık, hala söyler bana sallatmadın diye :D
FerdAzraMira OncedenGurme senin ki Allah’a şükür bıkmış sallamamış benimkinde oda yok doğum yapmadan önce diyen kendisiydi halbuki Azra’yı sallayarak uyuturduk sakın bunu sallama alıştırma diye 🤣🤣🤣 Şimdi kendisi yapıyor akşama kadar bin defa söylüyorum
Biri1 FerdAzraMira Annemde yani kayınvalidemde saladı salama diyorsum alışkanlık olmuş kucağına alınca otomatikman salıyordu.Şimdi bebeğim nerdeyse 6 aylık ve deli gibi sallanarak uyuyoruz 😒ordanmı alıştı bilmem ama alışabilir yani🙄
FerdAzraMira Biri1 aynen benim annem de de alışkanlık olmuş kucağında uyuyor çocuk hala sallıyor otomatiğe bağlıyor kadın 😂😂😂
FerdAzraMira Nursena0606 Keşkeeee keşkeeee çok zararlı küçük bebek daha o ben nasıl alıştırırsam öyle devam edecek hayatı sallanmasa sallanmayı nereden bilecek
Almi4134 FerdAzraMira valla oglum 6 aylik szicik uyu kizim diyip kaynanam oğlumu aldi yeni uyanan oglumu uyutmak için 15 dakika si ra bi baktim sallıyor uyur belki diye salladı diyor uyumuyor kardeşim sallama diyorum dinlemiyor. Oynanırken bile dizine alıp sallıyor bir soyledim w soyledjm artık söylemiyorum ben de ama dilmkjn ucunda hep söyledim soylicem
FerdAzraMira Almi4134 söyle bence alışmasın sallanmaya alışan bebekle geceler hayat çok zor oluyor biliyorum