Suzan_ay81 gizemito anladim masallah yok beyni su toplar yok gelisimi iyi degil herseyi gec algilar vs yani insanin moralini bozuyolar
Bebegimm1 Suzan_ay81 deftere baktim smdi 10 aylikken 49 cm miş bizimkinde bir sorun yok suan 16 aylik oldu.ve esimin kafasida buyuktur genetik yani. persentil tablosuna bakin deger araliklari normal mi diye
Suzan_ay81 Svmsvm ayy rahat ettim biraz basima boyle bisey ilk defa geldi 2.bebegim kizimda cikmadi hic boyle bisey
Svmsvm Suzan_ay81 ben o süreci çok iyi bilirim günlerce nefes alamadım çok zor ama endişelenme kafa büyüklüğü tek başına sebep olamaz muhakkak başka belirtilerinde olmadı lazım
Suzan_ay81 Svmsvm gercekten cok zor bi arkadas geldi iste ölüme kadar getiriyo tedavi edilmezse falan dedi doktorlarada guven olmuyor artik allaha biraktim rabbimin dedigi olur
RainOverMe 10,5 aylıkken 46 cmdi kafası. Kız bebek. Sizin erkek bebek miydi bana fazla gelmedı erkek bebeklerin daha buyuk oluyor kafası boyu kılosu da fazla olur genelde.
Tatlim Suzan_ay81 bu durumlarda boy kilo da onemlidir. 10 aylik olduğu gün 14 kg , 82 cm baş çevresi 49.2 cm imiş bebeğimin. Doktorumuz normal bulmuştu. Her bebek kendine özgüdur ve genetik her zaman ağır basıyor. Siz tabiki takipte kalın ama içinize sinmiyorsa başka doktora da görünün.
lalbg Suzan_ay81 kızımın da baş çevresi ortalamanın bi tık üzerinde şu an tam hatırlamıyorum kaç cm olduğunu ama bu genetik bi durummuş. Ailemizde babam ben ve kızım koca kafalıyız😂
RainOverMe Suzan_ay81 bnce normal ama içiniz rahat etmez baska bir dr a gıdın🤗 ha bir de oncekı kontrolu kac aylıkken olmustu kac cmdı bas cevresı
Mucizepamugum Suzan_ay81 bence gayet normal benim 6 aylikken kizimin bas cevresi 44 cm di ilk 3 ay bas cevresi 1.5 yada 2 cm buyumesi gerekirmis ondan sonraki aylar 1 cm yarım cm buyurmus birde genetik kafa yapıları icinize sinmezse baska doktora goturun derim
Suzan_ay81 Mucizepamugum evet ben goturcem muhakkak icim rahat degil doktorun soyledikleri kulagimdan cikmiyor
RainOverMe Suzan_ay81 bizim 7 aya dogru 43 santımmıs. Bebısler bırden bıy atıp bırden buyuyorlr, bakarsınız bır ara boy atmaz kafa capı buyumez kızımda oyle cok oldu