Mucizemiz1904 Dün sabah sezeryan oldum. Akşamına su geçirmez bant yapıştırdılar bu sabahtan akşama tek bir taraf acıyor oda sağ tarafım sol tarafta acı yok sağ taraf ta yanma var özellikle yürürken ağrı kesici içsem de geçmiyor tek taraflı olması normalmi?
NSZA2020 Mucizemiz1904 benimde sol taraf çok yanıyordu doktorum dikişi orda bitirdiğim için yanıyor demişti
Serpiltoprak21 Benümde öyleydi doktorum dikişi o tarafta bitirdiğimiz için toplu deriden dolayı ağrıyo dedi
Serpiltoprak21 Mucizemiz1904 vala ben çok çektüm acısını belki çok fazla hareketliydim ondan tam otuzbeşgünken aniden keüsldi ağrı
AselveDefne Mucizemiz1904 5 Nisan da sezeryan oldum ameliyattan çıkar çıkmaz sağ tarafım daha çok ağrıyordu 15 gün oldu hala sağ tarafta ağrı ve yanma oluyor ara ara… 2.sezeryanimdi
Mucizemiz1904 AselveDefne yani 2. Günüm bugun yarına hafiflermi? Dün yürüdüm iyice bugun bu yanmadan dolayı tuvaletten tuvalete yürüyorum 1 2kerede dolandım dahada yok ağrıdan yatıyorum yarına hafiflermi?
Ece__ Mucizemiz1904 benim de aynı şekilde sol tarafta vardı acı. Dikişin bitip de düğüm atılan yerin orası olduğunu söylemişlerdi.ondan olabilir sizinki de. Bu arada benim o taraftaki ağrım 10 güne yakın sürmüştü.
Ece__ Mucizemiz1904 azalmıştı 10 gün boyunca hep aynı şiddette değildi ama genel olarak da benim sezaryenden 1 gün sonra bile çok ağrım olmadı. Sadece hastanedeyken ağrım vardı sonrasında bayağı azalarak bitti
AselveDefne Mucizemiz1904 gün geçtikçe hafifler 1 haftada düzeliyor genellikle ayakta çok durma destek alarak yataktan kalk zorlama çok kendini zorladikca ağrı yanma daha çok oluyor
Muhasebeciana Mucizemiz1904 yani bu kisiden kisiye degisir canim 1 ay agri sanci vs yasayanda varmis hic yasamayanda 1-2-gunde toparlananda varmis benim 5 gun surdu
dorel Mucizemiz1904 benimde sağ tarafım yanıyordu insana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor endişelenme hatta ben bu hep böyle acıyacak mı diye ağlamıştım 🤣
Babykaraniko Mucizemiz1904 evet normal dikişin bittiği nokta olduğu için orası daha çok acır yanar geç düzelir