tostosata canım bardak kayarsa daha cok acır ben dün öyle bir hata yaptım bir daha yapmam tabi herkesin kendi fikri doktoruma da söyledim sakın koymayın bardak kurutur bitik yerleri glans üzerinde iz bırakarak iyileşir dedi vardır bi bildiği diye düşünüyorum her gün yüzlerce çocuğu sünnet edşyor sonuçta bezini sıkı bağlayın kremli bez kaymasın dedi o zaman sürtmez de acımazda dedi fito ve anestol sürüyorum gerçekten de gevşek bağlıyordum acıyormuş şimdi daha rahat çocuğum dediklerini uyguladım tavsiyem sadece doktorunuzu dinleyin her doktorun stili farklı bugün çok zor geçicek sizin için belki bende dün ağlamaktan helak oldum ama geçti sabredin 🙏 calpol verin dedi mi doktorunuz biraz o da rahatlatıyor her bebeğin acı eşiği farklı olduğu için tam net bişey söyleyemiyorum ama tek bildiğim yarına azalıcak olması umarım bir an önce iyileşirsiniz çok geçmiş olsun 🙏 bide biz kremi her bez değişimin de sürüyoruz canım ki yapışmasın beze ve Çok kirletmedikçe açmamaya çalışıyorum kaka yaparsa tabi ki hemen alıyorum o ayrı ama bolca krem sürüyorum tekrardan çok geçmiş olsun bebişinize