tostosata yok canım benim bebeğim dün akşam 8 de uzun uzun ağladı calpol verdim ben 6 saat arayla doktor önerisiyle çok şükür geceyi güzel atlattık bi an telaşa kapıldım ya çok acırsa diye ama hiç öyle olmadı günden güne daha iyi olur diye düşünüyorum bugün dünden daha iyi hatta çok şükür sizinde azalıcaktır dünden çok endişeli bir anne olarak söylüyorum hiç kafama taktığım gibi olmadı çok şükür bugün ılık suya koydum 5 dk bekletip duruladım çıkardım biraz daha rahatladı her gün yapıcam doktorumuz daha çabuk iyileşir bu şekilde dedi ve haklı galiba doktorumu dinlemeye devam edicem sonuna kadar diğer türlü yanlış uygulama yapıp eziyet etmeden çok kolay atlatacağımı düşünüyorum biraz uzun oldu ama geçicek hiç merak etmeyin sabır çok önemliymiş onu anladım sadece 🙏kulaktan dolma şeyler değil de doktorunuz ne dediyse onu uygulayın tavsiyemdir ki sabah fotoğraf attım doktoruma sağolsun her soruma anında cevap verdi endişemi azalttı ve ayrıca bol bol emzirin sakinleştirin uyuybilirse sakin bir odada uyutmaya çalışın yarına daha iyi olucak emin olun