Mommyyigit bizde çarşamba günü lokal anestezi ile sünnet olduk 8 aylık oğlum içerden çıktığında uyumuştu uykusu vardı besledim uyudu sonra kanama kontrolü taburcu eve geldik akşam saatlerinde pansumanı çıkarmamız söylendi suyla ıslattık baya sonra çok dikkatlice sökmeye çalıştık pansumanı çıkarırken çok ama çok ağladı sonra kremlerini sürdük bardak koyduk tavsiye üstüne kapattık uyudu uyandı besinin yan tarafındandır elim ayağıma dolaştı bir açtım kan revan içimdeydi 😭elim ayağım boşaldı dünya başıma yıkıldı sanki kapıp doktora götürsem yaşadığım yerde hastane namına doğru düzgün hastane yok ameliyatı bile ilçesinde yaptırdım hiç memnun kalmadığım bir hastanede temizledim tampon yaptım doktor uzaktan uzaktan rahat rahat konuştu şöyle yap böyle yap sonra kanaması dürdü bugün 3. Gün kan yok ama çok korkuyorum yarın banyo yaptırıcam doktor yapışmaması için masaj yapmamak söyledi korkuyorum dikişlerine bir zarar gelir diye birde kantaron yağı çok faydalıymış çabuk iyileştirşyormuş kullanıyorum sarışını değil ama kırmızını sarı kurutulmuş çiçeklerden kırmızısı saf bitkisinden yaplılıyormuş