Eagil Kizlar belki ne alaka diceksiniz ama içimde kalan biseyi paylasmak istedim. Hemen hemen hepimiz burdan once happy moms daydik ve yuzlerce dogum hikayesi okuyup bigun bizde yazacagimiz gunu sabırsızlıkla bekledik.ben hic cikmazdim oradan ve fikrim olan her konuda yardimci olmaya çalışırdım. Ve benimde buyuk günüm geldi catti normal dogum yaptim ve o duygu karisikligiyla o engamede vakit ayirip dakikalarca bekledigim o ani gerçekleştirip hikayemi yayınladım ama sayfanın bazi adminleri kendi hikayesini haftalarca sabitlerken ve bir cok kisiyi sabitlerken benim hikayem yok olup gitti. Bana gore tum.dogum hikayeleri sabitlenmeli yada hic birine yapilmamali birinin doğumu digerinden daha mi önemsiz.. he bu konu cok mu muhim degil ama ne bileyim icimde kalmasin istedim. Sevgiler
Sblgzgn Eagil aynı durumu ben de yaşadım ☺️ Tüm doğum hikayelerinin sabitlendiğini düşünürken hiç de öyle olmadı ve o kadar yazdığım hikaye belki de kimse tarafından görülmeden kayboldu..
Beyzaaslan Eagil ayni sey benimde basima geldi.. O durumu gordukten sonra sildim zaten.. Oysa daha orda tanışıp hamilelikte birbirimize yardımcı oldugumuz arkadaslarimin dogum hikayelerini de gormek isterdim
Yagizalpim Banada aynısı oldu oturup en ince ayrıntısına kadar yazdım dediğiniz gibi yok oldu gitti.sinir olmuştum 😕
Alpgdd Ben de sürekli herkese yardımcı olmaya çalıştım heyecanla doğum hikayemi yazdım. 3 5 beğeni 0 yorum. Yok oldu gitti. Çok kişiye böyle olmuştur sabitleme olmayınca
NNeslihaNN Eagil o zaman buraya yazın bizlerde okuyalım 😊benim bebegim küveze girdigi için anlık dogum yaptıgım için yazamamıştım
Eagil NNeslihaNN yok ya hic oyle yazmadim 😁 panik atak hastasi olduğumu ve zor bir surecten sonra nasil bebek yapabildigimi ve dogum hikayemi yazmıştım 😊
Oykuzey Benim doğumum daha doğrusu doğum sonrası çok zor geçtiği için insanları korkutmamak için yazmadım bile hikayemi 😔
Duruzehra Aynisi benimde başıma geldi birkaç gün bekledim sabitlenmedi bende hemen uygulamayı sildim 😤
NNeslihaNN Eagil size dememiştim zaten canım benden sonra dogurdugun için hatırlayamadım bakmıyorumda öbür programa🙂
GmzSnn Eagil hahaha ayLarı biLmemde çatır çatır doğuran biri oLarak örnek aLınmaLı cesaret werici yazıLar 😂😂😂