tugbac Kızlar sol göğsümü bebeğim ememiyor sütüm kesilmesin diye elektrikli pompa aldım. Sizce süt sağma makinesi de sütü arttırır mı? Yoksa illa bebeğin emmesi, temas etmesi mi lazım? Bi de ucu olmayıp da pompayla sağdıkça göğüs ucu çıkan oldu mu?
Dondurmalikahve tugbac Emzirme danışma bi post paylaşmıştı keşfette görmüştüm bi ara tek meme reddi yapan çocuklar için sol göğsünü emzirmek için sola yatırıyosunuz ya tersi yöne yani sağa yatıracaksınız bazı bebekler pozisyon değişikliği sevmezmiş öyle emzirmeyi deneyin isterseniz.
Hndnzi tugbac plank pozisyonuyla emzirmeyi deneyin benimki de solu ememiyprdu o pozisyonda çok rahat emiyor hemde süt akışı çok rahat oluyor
tugbac Damlasu23 işte benim bebegim pek çekemiyor 5 dk zorla emziriyorum sonra tekrar eski haline dönüyor ucu 😊
Sunisan tugbac avent göğüs ucu kullan 23numara ben iki ay onun la emzirdim sağma makinesi ilçede süt artıyor bir hafta bebeğim yoktu sütünde onunla geldi. Bir hafta sonun iki gogusunden toplam 150ml geliyordu ve kızım geldiğin fazla geldi. Mesela ucu sonra sonra arada çıkardım verdim. Sonra biraz çıkınca komple bıraktım. Yani artar. Üç içinde göğüs ucu kullan 🥰 büyüdükçe kendi ogreniyor
tugbac Hndnzi hep sol gögüs sıkıntı sanırım bu süreçte, kime sorsam sol gögüste yasıyorlar bu problemi. Teşekkür ederim..
Tweetyy tugbac sen sag sütün kesilmesin. 2 ay emmedi oglum sag göğsümü yatakta yanina uzanarak ustune eğilerek emzirdim sonra alıştı simdi emiyor ikisinide dene böylede Biberon gibi ustune egil zor oluyor birazcık:)
tugbac ylnc öğlen 2 buçukta sağdım ilk kez elektrikliyle yaklaşık 50 cc sağdım. Az önce sağdım bir de..30 cc bile değil. Neden böyle 😭 emmediği göğsümden bahsediyorum bu arada off off Tweetyy
ylnc tugbac artmaz olur mu tabiki artiyor. ben sadece sağarak veriyorum ve makine inanılmaz arttiriyor. sutun kesilmesi vs gibi birsey de soz konusu olmaz merak etme. aksini soyleyenlere de inanma. Bu sekilde 2 yil sagan var.
Sunisan tugbac olabilir bedlelac kullan süt varsa artar korkma çocuğunda doyar. Protein bol karbonhidrat azalt yok et hatta.
ylnc tugbac ilk baslarda olur boyle. duzenli sagdikca cok artiyor, hic stres etme. beslenmene de dikkat etmelisin kahvaltida mutlaka yumurta ye gun icinde bulgur tuket. baska takviye almana gerek bile kalmaz. bu arada hangi makineyi kullanıyorsun makine de cok onemli
Glcntna tugbac bebek her emdiğinde onuda boşaltman lazım boşaltmazsan ordaki sütü git gide azalır sağrsan artar
tugbac ylnc lansinoh elektrikli pompa aldım. Bulgur gaz yapıyor diyorlar ama.. rezene iciyorum, kompostu iciyorum sütümü arttırması için