Littlebird Ervaserra1 bebeğe göre değişir. sürekli kucak isteyen bir bebek değilse halledersiniz. ben ancak bu sene kızım 18 aylık olduğu için iftara misafir davet edebildim
Barannm_ Ervaserra1 bebek aşiri zorr 6′5 aylik kendimizi zor yetistiryoruz ama eşimin misafiri oldugu icn onun yardimyla yarin 2. Misafir cagircam o cocukla ilgleniyor kolay yemek yapmyi dusnyorum bu seferde yaa
aselinannesi06 Ervaserra1 2 tane bebeğim var ikisi de birbirinden hareketli birinde kalça çıkığı var alet takılı ve ben eşim evde bile olmadığı halde misafir çağırdım hangi akla hizmetse yine de yapabildim ama 🥴😂
lanadelmiyav Ervaserra1 benim oğlan 13 aylık, alıyorum ben. Evet zor oluyor ama seviyorum misafir ağırlamayı🌝
Ervaserra1 Barannm_ yemek yapılır bi şekilde ama. İftar vakti servis yaprken dururmu falan tereddüt teyim
SedaNisa Ervaserra1 benim kızım 5 ay 2 günlük sürekli olmasa da yatmaktan usanan bir kız evi gezip tozmak istiyor bu yüzden kucağımda belirli zamanlar böyle halde 5 aile misafir ağırladım sorun yaşamadım şükürler olsun kolaylıklar dilerim şimdiden
Ervaserra1 SedaNisa bebek huysuzlanınca ne yapıyorsun akşama dogru uykusu gelince ne yapıcam bilmiyorum
Keskeuyusamm Bilmem bana saçma geliyor. Milletin seni alması gerekirken onların kabul edip sana gelmesi… kolay gelsin şimdiden
Alaranaz Ervaserra1 14 aylık kızım var bende çağırıyorum.Ana yemekleri mesela akşamdan kızım uyuyunca yapıyorum ertesi gün mezeleri salata ve pilavı yapıyorum öyle daha rahat oluyor sizde böyle yaparsanız rahat olursunuz
ktnzehra49 Ervaserra1 2 yaşında ve 3 aylık 2 bebeğim var her gün iftarda misafirim var zorlandığım günde var rahat yaptığım günde üstelik kızım kolik bir bebek 😊
Oznurckose1 Ervaserra1 3 aylık zor olmaz bence bebeğinizi bilmiyorum ama, oğlum ufakken geçen sene hep ağırladım, şuan davet edemiyorum 1 dk durmuyoruz oyüzden biz bizi davet edene koşarak gidiyrz😀
ikiPrensesAnnesi20 Ervaserra1 iki tane kızım var biri 17aylik diğeri 2 buçuk aylık iki kere çağırdım yemeğe yarın yine misafirim var
Barannm_ Ervaserra1 eşinden yardim alcan canm yoksa olmuyor kocamin ustune atiyorum cig kofte yogurmustm vala ne yapym😂
ktnzehra49 Ervaserra1 pek kolay olduğu söylenemez açıkçası zor oluyo bazen herkes iftarını açıyo eşim bebeği tutuyo ben öyle açıyorum ama başa çıkıyorum bi şekşlde
nelmali Ervaserra1 7 aylık olmak üzere biz sürekli misafir alıyoruz önceden babası ilgileniyor ben hallediyordum artık mutfakta birlikte çalışıyoruz o yuruteciyle ayaklarımı ezme görevinde 😂