sevdaakyol Kızlar kızım 3 aylık başını tam tutamıyor oturtuyorm başı sürekli aşağı doğru duruyor normalde yatmak istemediği zaman kendisi başını kaldırmaya yelteniyor ama başını hala tutamıyor sizin de aynı mi
Hazine_aykut sevdaakyol bnm kızım 4 aylık ellerinden tutup kaldırıyorum kafa dirayeti var ama oturur pozisyona gelince kafası yere doğru dik tutamıyor henüz doktor gelişimi güzel dedi normal galiba
Deletedmom378 sevdaakyol benimde kızım 3 aylık oldu bugün ara ara saniyelik oturuyorum başını dik tutabiliyor etrafı inceliyor korkudan geri yatırıyorum bağırmaya başlıyor bu sefer de
sevdaakyol Hazine_aykut benimki de aynı dediğiniz gibi. Ellerinden tutunca kendini kafasını kaldırıyor ama oturma pozisyonu olunca başı hep aşağıda tutamıyor normal mi yani doktor size normal mi dedi
Hazine_aykut sevdaakyol ewt cnm bn doğdu doğalı gelişimi için gidiyorum çok güzel diyor hep sıkıntı olsa söylerdi
sevdaakyol Ummus-kaan sizinki de mi aynı demek ki korkulacak bişey yokmuş . Arkadaşım çocuğu aynı benimle aynı gün doğum yaptı o gelmişti bugün ve çocuğu maşallah başını dimdik tutuyor bende öylece görünce acaba bi sorun mu var dedim kendi kendime korktum . Galiba boşa korktum
sevdaakyol Deletedmom378 ne güzel benimki oturduğu zaman tutamıyor bişey mi var acaba diye düşünüyorum. Seninki tutuyorsa izin ver oturt etrafa baksın tanısın incelesin annesi
Farahzeynep sevdaakyol benim kızım da 3 aylık, oturur pozisyona ilk getirdiğimde kafasını aşağı doğru oluyor ama sonra kaldırıyor kafasını 🙄
sevdaakyol Farahzeynep benim ki hiç kaldırmıyor canım . Yani kaldıracak gibi oluyor ama sonra duruyor hemen . Yatırımda kalkmak istediği zaman kafasını kaldırmaya çalışıyor
Deletedmom378 sevdaakyol vallahi etraftakiler korkuyor işte şu geğrek meselesi ama ben oturtmaya çalışıyorum sizde endişelenmeyin her çocuğun gelişimi farklı oluyor
Embish sevdaakyol oturtuyosunuz mu bebeklerinizi benim bebegimde 3 aylik oda tam tutamiyo basini kucagimdayken sallaniyo bide oyle kahkaha atarak sesli gulmuyor
Farahzeynep sevdaakyol o zaman henüz oturmaya adapte olamadı o da zamanla olur. Oturduğunuzda havaya bir şeyler tutarak dikkatini çekmeye çalışın