_ipekk18 Kızlar göğüs ucum ilk defa acımaya başladı emerken acıyor diş ten dolayı mı acaba diye düşündüm Baktım çenesinde tırtıklı bişi var patlamış gibi geldi erken mi yoksa bu aylarda olur mu bana mı öyle geldi bilemedim
Rdn _ipekk18 ay benimde bugün 4. Ayında bizimkinde de beyaz bişiler görünüyo benimde göğsüm bi dün acımaya başladı eli de hep ağzında ben de bekleyim burada😂
2melekannesi__ _ipekk18 3ay 13günlüğüz bayaadır ben de görüyorum bebeğimin damakları beyazlamış emerken de ısırır gibi yapıyor sürekli heralde kaşınıyor damakları 🙈
Uyrkzbn _ipekk18 benim kızımda 3 ay 13 günlük aynı durum bizde de var meme ucumu acıtıyo kaşınıyo galiba eli sürekli ağzında salya da akıyodu kehribar kolye taktık salya azaldı
Glcntna _ipekk18 biİmde 3 buçuk aylık emerken ısırıyor hemşireye sordum ilk dişin 4. Ayda çıkabiliyormuş
_ipekk18 Rdn valla aynen salyalari akıyor tükürük tükürük elini kemiriyor hep kaşıyıcı aldık tutamıyor daha 🤣 Çok erken gibi geldi ama bilemiyorum bilgim yok bekleyelim bakalım 🌸
_ipekk18 2melekannesi__ aynen canm benimde öyle beyazlık var gibi bı tarafta ✨ Evet ya emerken çektiriyor damaklarınla bastırıyor herhalde dediğin gibi kaşınıyor şimdiden acıtıyor ilerde naparım bilmem 🙂🤣🤣🤣🤣
_ipekk18 Aliyetas olabilir bu aylarda başlıyor sanırım 6.7 aya kadar gidiyor 🤷♀️😁 Uykusu geldiğinde falan memeyi cekiştiriyor falan Allahmmmm😁😁😁 daha neler göreceğiz bakalım
Aliyetas _ipekk18 oğlum o kadar çok huysuz olmuş ki memeyi emmiyo bile biberon istiyo doyuncada biberonun başlığını ısırıyo
Uyrkzbn _ipekk18 biz mağazadan aldık canım internetten değil ama anında farkı gördüm sürekli üstünü değiştiriyodum artık salya yok
_ipekk18 Glcntna yaaa ee beyaz tırtıklı bişi var ama elime geldi ve emerken çok acıyor nebileyim eşim 4 aylıkken çıkarmış demekki 4 aya kadar anca çıkar belki😁