Arasta işte bu düşünceyle yücelten yücelte ayrı bi Nirvanaya ulaşıyo meslekler, hakları yok demiyorum herkesin iyi şartlarda çalışma hakları var tabi ki, ama o dr olmak için senin için çalışmadı ki, kendi için çalıştı, dr oldu ve bazı dr lar kendilerini diğer mesleklerden gerçekten üstün görüyor, hayat kurtarıyoruz diyorlar, ama k. Bakmayın da ben olduğum şehirde üniversite hastanesinde kanser hastalarında ki bizzat eşimin dedesinde yaşandı bu durum ve yakın zaman da eniştemi de kaybettik aynı hastanede sirozdan, devletten para ve maaş alınmasına rağmen ekstra muyaneye çağırıp yüksek rakamlar aldılar, ameliyat içinkonuşulan rakamları söylemiyorum bile, ki teyzem tek başına emekli maaşıyla kredi çekti bu masrafları karşılayabilmek için . İşini hakkıyla yapanlara saygım var ama bu durumlara yok, öğretmen, işçi, doktor, şoför, çöpçü, muhasebeci, gazeteci vs hepsinin şartları zor ama bu ben daha çok çalıştım ben daha çok uğraştım kazandım daha fazla saygı hakediyorum gibi bişey yok, olmamalı. Ha ayrıca ben de çocuk gelişim uzmanıyım sağlık ile iç içeyim sanmayın ki şartları bilmiyorum. Ama işini severek yapan herkes hastalarına zarar vermeden danışanlarına zarar vermeden bu durumu çözmeye çalışır. Bu konuda düşüncem çok net.