Elifffinnn10 Sen sadece devlet hastanesine gidip 1 saat içinde gördüklerinle konuşuyorsun.Bende sana doktor arkadaşlarımın bütün gün nasıl çalıştıklarını anlatıyorum.Yani asıl hikaye yapan sensin.Anlamadığım bu insanlar şartlarının iyileştirilmesini istiyor.Bunun nesi kötü ? Günde o kadar hasta bakıyorlar diyorum randevu sistemlerini kendim görüyorum arkadaşlarımı ziyarete gittiğimde.Kontrolü ayrı muaynesi ayrı ameliyat hastası ayrı.Siz cidden insanları anlamak yerine hiç yaşamadığınız hayatları işleri yargılama ve yok sayma peşindesiniz.Bunca doktor hemşire sağlık çalışanı gerizekalı mı da hepsi birden hakları için savaşıyor ? Arkalarında destek olacağınıza bu insanların başka başka konuşuyorsunuz.Ne yapıyorlarsa şuan hepsi her konumunda haklı.Başka sektördeki insanlar da haklı.Sağlık çalışanlarının yaptıklarını yapacaklarını yaşadıklarını sorgulayacağınıza önce hükümetin ülke yönetenlerin bu hale nasıl ve neden getirdiğini sorgulayın.Senin devlet hastanelerin suriyeli doktorlarla kaynamaya başladı yavaş yavaş.Ne kadar tuhafsınız..