Yusaydef SuDenis düşünsene ameliyata gireceksin ve doktor grevde gecenlerde burda okudum yine doktor postunda kadın masada yatıyor ve anestezi uzmanı ben grevdeyim diye gelmiyor ne kadar acınası bir durum değil mi?
SuDenis Yusaydef evet acınası bir durum. Ancak insanlardan da belli bir özveriyi sürekli hiç bir şey vermeden talep edemezsiniz maalesef.
NurY Yusaydef 🙏 ya cidden bu arkadaş iyi değil valla , benim arkadaşım kadrolu öğretmen , bu ay ek derslerle beraber 15 bin aldm dedi . İgretmen bu maaşı aldıysa bir doktor nasıl 8 bin alır . Devlettekiler bile 20 binden aşağı almiyor
Yusaydef NurY Yani sonuçta herşey elimizde altında bakabiliyoruz öğreniyoruz gerçekten bi doktorun 8 bin aldığını kimse beni de inandıramaz o haber de yalan haberdir ben Twitter mynet baktım bulamadım farklı sitelere yalan haberler yada özel sektörde çalışan pratisyen hekim
NurY Helio hukuk doktorası yapıyorum. Yapma canım boş ver 😘😘 yapip okuduğun halde boyle konusuyorsan eğer 🤦🤦🤦
Helio NurY tüh tüh akademik kariyerimi yaparken okumamamı tavsiye eden sizden izin almayı unutmuşum. Ne yazık. Ben size okumanızı tavsiye ederken siz bana okumamamı tavsiye ediyorsunuz öyle mi? Çok cahil gördüm ama cahilliğinde bu kadar ısrar edeni ilk defa görüyorum. Tek bir haber ile 8.000 TL’ye inandığımı nereden uydurdunuz onu anlayamadım. Eğer varsa uzmanlığa yeni başlayan tanıdığınızdan maaş bordrosunu isteyin. Okumuyorsunuz bari bakın da görün.
Ekim-4 Baştan sona kadar yazılanları okudum da yazık gerçekten hepimiz burda anneyiz hepimizin yolunun kesiştiği doktorlar için söylenenler. Cehalet başka bişey demiyorum sonra Aysun kayacıyı taşlamışlardı dağdaki çobanla benim oyum bir mi dediğin de 😂
NurY Yusaydef her yazilana inansak varya 😀 hayır yani doktor 8 bin alıyor yazmışlar arkadaşta inanmış , tamam işleri zor Allah yardım etsin ben doktorlari çok severim çokta savunurum ama hiç biri 8 bin almıyor
Helio Yusaydef bakabiliyorsanız tanıdığınız uzmanlığa başlayan bir doktordan maaş bordrosunu isteyin de ona bakın.
Rnalna BerrinHEA eşiniz asgari ücret için kaç sene okudu kaç nçbet tuttu kaç sene doğuda görev yaptı kaç kere dayak yedi kaç kere uykusuzluktan kaza yapıp öldü bilmiyorum ama doktorlara karşı bu kadar vefasız yorumu görmek inanın insanlığın öldüğünü bir kere daha gösterdi.
BerrinHEA Rnalna sadece asgari ücret için başlarındakine boyun eğmesi bile bu saydıklarına yetiyor. Mesleğinin hakkını veren doktorlara daima saygım büyük benim lafım yetmiyor diye asgari ücret ile geçinmeye çalışan aileleri bile bile göre göre yaptıkları aç gözlülüğe tepkim.
Yusaydef NurY kesinlikle onlar 20 bin de alsa az ama hiçbiir doktor devletteee hele ki almaaazzz özel sektör de zaten kendi tercihiyle çalışıyor pratisyen hekimse orda alır
Merve43 Elifffinnn10 ben bizzat poliklinikte çalışmış bir hemşire olarak günde 120 kusur hasta bakan hekime defalarca kez şahit oldum Öyle sizin kaba taslak hesabınıza göre olmuyor bu iş hasta başına maksimum 5dk olacak şekilde randevu veriyor mhrs yani saat 9a 3 hastaya veriyor sonra 9.15e 3 hastaya veriyor gibi. Ayrıca da muayene olduktan sonra 10 gün içinde kontrole gidebiliyorsunuz randevusuz tetkik sonucu göstermek için o hastalara da kayıt açılıyor mhrs randevulular dışında. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz iste 50 hastaymis
irva Elifffinnn10 Valla o kadar çok doktor arkadaşım var ki.Hastanelerde bizzat randevu sistemlerini kendim gördüğüm için söylüyorum.Öyle sizin hesaplamalarınızla olmuyor.Yeri geliyor 2 hasta birden içeri giriyor.Doktor değilim ama haklarınıda savunmamazlık etmem şartları şuan çok berbat ve her konuda greve gitmeleri hak.Bu her kesim için geçerli tek onlar değil.Herkesin greve gitme özgürlüğü vardır.
Elifffinnn10 irva bende defalarca devlet hastanesine gittim 2 hasta birden içeri giriyor evet ama sonra birini geri çıkarıyor ikisini birden muayene etmiyor herkes sırasını bekliyor içeri girince dakikalarca çıkmıyor. Bazen randevu saatim geçmesine rağmen benden önceki kişiyi beklediğim de oldu . Cok guzel bi hesap yaptım gözümle gördüğüm biseyi hesaplıyorum ayruca saat 5 i 1 dakika bile geçse hic bi hastaya bakmıyorlar. Grev olayı hakkında yorum yapmıyorum zaten ama günde 100 150 hasta olayı hikaye oyle bisey yok
SeymaDe Deryaliiiiiii ya boş yapmayın burda Allah aşkına ben ameliyathane hemşiresiyim benim net maaşım asgari ücret sabahtan akşama kadar ayakta ameliyata giriyorum hadi ben içerdeyim hasta yakını görmüyorum dışarıdakiler birde hasta yakınlarını memnun etmeye çalışıp harekete uğruyorlar bu ülkede hakkını alamayan bi sektör var ilk önce sağlık sektörüdür insanlar bu meslek aşkı olmasa kaç sene okuyup üstüne birde asistanlık yapıp o kadar eziyet çekmezlerdi kendiniz işin içinde olmadığınız için doktor olmayı çok kolay sanıyorsunuz sizin gibiler yüzünden grevdeler
Aselimmm3434 Guneskiz48 şimdi çok güzel yazmışsın sonuna kadar da okudum şöyle bisey de var meslek sahibi olmak isteyen herkes belli başlı zorluklardan koşullardan geciyo bunu bir tek doktor olanlar yaşamiyor her mesleğin hata kabul etmeyen yönleride vardır bunları bile bile bu mesleği secmiyorlar mı zaten demem o ki sen burda biseyler savunurken laf kalabalığı yapmışsın sadece biseyler yazayimda yazmak olsun
Guneskiz48 Aselimmm3434 vallahi kusura bakmayın hiçbir meslek sahibi olmak doktorluktaki kadar zor değil bende hemsireyim benim de bazı zorluklarım oldu ama asla doktorluk kadar değil herkes bile isteye anne oluyor neden o zaman yok uyumadı yok yemedi bilmem ne diye şikayet ediyor mesela sizin mesleğiniz ne
irva Elifffinnn10 Sen sadece devlet hastanesine gidip 1 saat içinde gördüklerinle konuşuyorsun.Bende sana doktor arkadaşlarımın bütün gün nasıl çalıştıklarını anlatıyorum.Yani asıl hikaye yapan sensin.Anlamadığım bu insanlar şartlarının iyileştirilmesini istiyor.Bunun nesi kötü ? Günde o kadar hasta bakıyorlar diyorum randevu sistemlerini kendim görüyorum arkadaşlarımı ziyarete gittiğimde.Kontrolü ayrı muaynesi ayrı ameliyat hastası ayrı.Siz cidden insanları anlamak yerine hiç yaşamadığınız hayatları işleri yargılama ve yok sayma peşindesiniz.Bunca doktor hemşire sağlık çalışanı gerizekalı mı da hepsi birden hakları için savaşıyor ? Arkalarında destek olacağınıza bu insanların başka başka konuşuyorsunuz.Ne yapıyorlarsa şuan hepsi her konumunda haklı.Başka sektördeki insanlar da haklı.Sağlık çalışanlarının yaptıklarını yapacaklarını yaşadıklarını sorgulayacağınıza önce hükümetin ülke yönetenlerin bu hale nasıl ve neden getirdiğini sorgulayın.Senin devlet hastanelerin suriyeli doktorlarla kaynamaya başladı yavaş yavaş.Ne kadar tuhafsınız..
Elifffinnn10 irva tuhaf olan sizsiniz konuyu nereye çekiyorsunuz ben niye grev yapıyorlar dedim mi? Ben bahsettiğim bambaşka biseydi hicbi doktor günde 150 hastaya bakmıyor dedim konuyu buralara çeken sizsiniz benim hastanede Suriyelilerin doktor doluyormuş falan konuyu nerelere çekiyorsunuz boyle. patlayacak birini arıyorsunuz heralde
irva Elifffinnn10 Asla bu konuda niye patlayayım canım estf öyle algılama.Sadece ben çevremdeki arkadaşlarımın sistemlerini gördüğüm için söyledim.Sen dışarıdan farklı görüyorsun ama içerisi tamamen söylediğim gibi.