Sogancik merhaba önecelikle bu tartışmayı açan olarak size değil yazdıklarım.sadece birileriyle kişisel tartışmaya girmekten kaçındığım için bu şekilde yazdım🙏🏻Öncelikle grev yapma hakkına herkes sahip.ve hastane yönetim olarak da doktorlar da kendi aralarında anlaşarak grev yapıyor yani 3 doktor varsa 1 yada 2 si grev yapıyor diğeri çalışıyor.hiçbirşey karşıdan göründüğü kadar kolay feğil emin olun.dağdaki asker burayı beğenmiyorum mu diyor yazanlar olmuş.çalışan olarak onun da grev hakkı var yapabilir,yapılıyorda.grev ve sendika hakları insanlrın kendini savunabilmesi için var bunlar ayıplanacak yada yuhalacanak bişey değil ,bi kere bu dar pencereden bakmayı bırakırsak daha kolay olur bişeyleri anlamak.bi diğer denk geldiğimde okumasaydı benim eşim askeri ücretle çalışıyor diyenler.e doktor olabilme ihtimali olsa eşinizde eminim askeri ücreti değil doktorluğu seçerdi.bazı şeyleri çok afaki konuşuyoruz sanki.her mesleğin içinde iyisi de kötüsü de vardır buna inanmak lazım önce yoksa hastanedeki doktorla askeri kıyas yapmanın bi anlamı yok.ikisi birbirine eş değer gruplar değil.her iş zor herkes işini layıkıyla yapsa her insan anlayışlı olsa herşey adaletle sonuç bunsa kavga zaten olmazdı sanırım,empti şart💐