Deletedmom019 Benim oğlum da 2.5 aylık şu anda yazlıkta tatildeyiz. Sanırım yazlık olmasa otele tatile cesaret edemezdim pek🙈 her günü farklı buraya geldik ilk gün çok güzel uyudu dedim havası yaradı sanırım sonra evdeki haline döndü sonra 2 gün huysuzlandı falan. O yüzden yapabilceğiniz pek bir şey yok şu anda gidince yaşayarak görceksiniz malesef😀 henüz bir düzenleri yok çünkü ama sonra ki tatiller daha iyi geçer. Biz eve gelmiş olmamıza rağmen zor geçiyor eskiden beri hep geldiğim yazlık eski rahatım yok tabi bu sene😀 otel daha da yorucu geçebilir bir şey anlamayabilirsiniz en iyi yapacağınız şey bence şimdiden buna hazır olmak. Öbür türlü de onlarla ilk tatil ailecek ilk tatil çooookta güzel bir duygu❣️ Artık aramız da minik biri daha var yorucu olmasına rağmen değer diyosun zaten. Yanınıza almanız gerekenlere gelecek olursam da valla ben her şeyi aldım diyebilirim ya nerdeyse evi buraya getirdim ama zaten eve geldiğim için. Otele daha bir özenle hazırlık yapılıp asıl gerekenleri götürmekte fayda var. Ateş ölçer ve calpol mesela kesinlikle unutmayın. Tırnak makası, burun tıkanır bir şey olursa diye buru aspiratörü, tarağı, oyalansın diye sevdiği oyuncak,çıngırak, şampuanı, duş jeli, güneş korucuyusu, nemlendiricisi, pişik kremi, vücut losyonu gibi bakım ürünleri. Emzik kutusu, yedek emzik, bolca bez, müslin örtüler, kalın bir tane de örtü, havlu takımı, bolca ağız mendili, çorap, kıyafet olarakta atlet, kısa kol, uzun kol bolca, tulum, zıbınlar şeklinde olabilir ben valla evde ne varsa aldım olan her şeyini yazlık kışlık aldım hepsini. Yatması için portatif beşik, bebek arabası, puseti. Deniz için yuvarlak şapka, mayo bez, simiti. Alt açma örtüleri, alt açma minderleri, patik, ayakkabı gibi şeyler. Biz havuz almıştık birde onu dolduruyoruz evde ona giriyor siz havuza sokmayın bence orda denize sadece tuzlu su iyi gelir diye 2 dk sokup çıkarabilirsiniz. Islak mendil, temizleme pamuğu, kulak temizleme çubuğu. Gaz giderici damlası, devit 3 ü, isilik gibi şeyler çıktığında sürdüğüm kremi, el ve yüz kremi. Valla aklıma gelen şeyleri benim getirdiğim her şeyi elimden geldiğince yazdım umarım faydalı olur🙏🏻🙏🏻🙏🏻