Yenianne0681 Eliffatma0113 aynen bdnde sizin gibi oradan abiye alacaktim sikayetleri gordum vazgectim
Balevlat-2019 Eliffatma0113 bizzat mağazasına gidip deneyerek elbise aldım gayet memnun kaldım canım ben 🙏🏼
Eliffatma0113 Asyanese ya Google yazdimda hep şikayet var birde üründe sorun var deniliyor tereddytte kaldim
Asyanese Eliffatma0113 defalarca abiye aldım takım aldım hiç bir sorun yaşamadım Fatmakılıç butik var abla kardeşler ya da akraba tam hatırlamıyorum ama iki butikten defalarca ürün aldım sorun yaşamadım
Kubrakls Eliffatma0113 ben hep ordan alışveriş yapıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsin ☺️
Eliffatma0113 Kubrakls yaa öyle mi açıkçası çok düşük puan vermişler ama ilgisizlikten hep şikayet var elbise hakkında çok yok
Yenianne0681 Eliffatma0113 aynenbgiyatida uygundu ama iade de yokmus magazalara bakmaya karar verdim bende
Eliffatma0113 Balevlat-2019 yakın olsaydı bana giderdim hiç durmazdim biraz uzak ya en iyisi gideceksen mağazaya gideceksin 😌
Bebeto_Be Sipariş verileli 2hafta oldu hala gönderecekler göndersinler bu sefer ben almayacağım kaç defa yazdım sonuç yok