Berilsmom Kızlar bugün rota aşısının 2. Dozunu yaptırdım ilk doz aşı rengi salep gibiydi bugünkü su gibi şeffaf. Ebeye sordum net bişey söylemedi aynı dedi. Yaptıranlar sizinkilerin rengi nasıldı?
Buseeozd Berilsmom hiç rengine dikkat etmedim bizde 2.yi yarın yaptırıcaz. Doz farkından olabilir mi belki içeriği değişiktir.
Gokceninannesiiyim Berilsmom bende yaptırıcam ilk dozunu agustos ayında bakalım renk olayına dikkat edicem.👆🏻 Üstte kalsın yorumları merak ediyorum.
Miniminnak melis_duru ya bende kendim yapmak istiyorum bugün 1dozunu eve yaptı ama hiç güzel yapamadı cocugçocuğun ağzına hepsini döktü birazı dışarıya çıktı bisi olmaz dedi ama siz nasıl yaptıniz bende yapabilirmiyim?
Berilsmom melis_duru o zaman şeffaf olmasında sıkıntı yok. İlki niye şeffaf değildi acaba ama bişey olsa olurdu 2 ay geçti üstünden
melis_duru Miniminnak çok kolay ya, çocuğu götürüp strese sokmaya hiç gerek yok. Şırınga şeklinde zaten, ağzının içine yavaşça sıkıyorsunuz, bu kadar. Rahatlıkla yaparsınız
Tatliskooo Miniminnak ebe ne alaka onu anlamadım ben. Hastaneye uğrayın doktor kendi yapıveriyor . Biz giriş falan da yapmadık ücret ödemedik biz versek yarısı dökülürdü kesin
melis_duru Berilsmom evet şeffaf oluyor, sıkıntı yok da, ilkini bilemiyorum 🤔 siz mi yanlış gördünüz acaba ? Ama dediğiniz de doğru, 2 ay geçmiş bir şey olsa olurdu Allah korusun
Birhanim Berilsmom soğuk olması gerekiyo aşının dolaptan cıkarıp veriyolar zaten bozuldu falan mı acaba diyecem ama bozulsa yan etki yapardı sanırım
melis_duru Berilsmom yani bence de olsa olurdu şimdiye kadar ama tabi kesin bir şey söyleyemem ki, onu biz bilemeyiz, doktoruna kontrol zamanı gittiğinde bir sor istersen