Lansinoh Merhaba bebeklerine temiz içerikli hangi kan damlalarını kullanıyorsunuz merak ettim kendim çok kararsız kaldım bide kaçar damla kullanıyorsunuz şimdiden teşekkür ederim
Daenerys Woman35 ben salufer kullanıyorum 5 aydır doktorumuz önerdi. Memnun kaldık açıkcası kilo başına damla sayısı belirleniyor. C vitamini de var içerisinde ki demir c vit ile emilir
Esilaminel KaganinAnnesi26 ya bende aldım ama sağlık ocağının verdiğini kullanmak.istemedigim için kendim eczaneden aldim bugün int okudum 1 ml yaziyor.simdi siz kilo olarak hesaplanıyor diyince kafam karıştı.sabah 1 ml olarak verdim bende 4 Ay 20 günlük
yldzseldaa Bestiron kullanın içeriği temiz bir kan ilacı her kiloya 1 damla şeklinde veriyorum doktorumuz tavsiyesi üzerine 8 kilo ise 8 damla
Melisinannesi13 Lansinoh sağlık ocağından vegaferon verdıler ilk gün aferdısınz kakasında çıktı kahremgi kahverengi parça öbür gün kustu bizde sildefer e başladık onda bi sorun yok şükür
oglumubeklerken Lansinoh daha bugün doktorumuz verdi ‘wellcare kidsfer’ diye bir damla. İçeriği temiz ve emilimi de iyi dedi. Günde 1 defa 1 ml vereceksiniz dedi bugün ilk kez kulllandik
Alya3361 oglumubeklerken bebeğiniz ne kadarlık bende eczane önerisi ile aldım da üzerinde 4 10 yaş yazınca tereddüt ettim
MucizemVar oglumubeklerken bizede Dr. Önerdi fakat üzerinde 4-10 yaş yazıyor. Kullandınız mı? Yan etkisi oldu mu?
GoktugUras_mom Esra977 evet canım3,5 aylık 1,5 aylıkken geçtik ferro sanola ferrum ve deca-tabs fer denedik ilk başlarda aşırı kusma yaptı en son bunu kullanmaya başladık armut portakal aromalı aynı zamanda severek içiyor
sevgielif123 Lansinoh ocean mikrofer kullanıyoruz. Kiloya göre bi ayarlama yaptı doktorumuz 13 damla olarak veriyorum şuan
oglumubeklerken Alya3361 evet ama doktorumuz bebeklerde kullanıyor o şekilde yazdığına aldırmayın dedi 4 Ay 2 günlük bebeğim. Ama tadını hiç sevmiyor zorla uykusunda veriyorum .