Nihalalp Gulcanyvz bu arada uyuyor musun ?uyku çok önemli bedenin dinlenmesi lazım uyumazsan eğer ne yaparsan yap gelmez o süt düğümlenir kalır uyumaktan kastım dinlenmek
Gulcanyvz Nihalalp dinlenmek uyumak eksik 20 aylık bi kızım daha var onunda ihtiyacı var bana yine annem el atıyor ama bende bakıyorum çoğu zaman
Nihalalp Gulcanyvz bebeğin küçükse doymadigindan değil seni istediğinden olabilir ama doymuyor diyorsan emzirme sonrası 1cc mama ver ben öyle yaptım üçüncü ayda mamayı biraktim
Gulcanyvz Nihalalp ama emdikten sonra aranmaya devma ediyor mama istiyor pek anlamıyorum ne kadar emiyor ya
tmrskbr Gulcanyvz süt çoğalır biberonu kes şırıngayla ver mamayı yada feeding yöntemiyle ver yoksa memeni tutmayabilir emdikçe süt gelecek daha küçük bebeğin bol bol emzir emmediği zamanlarda da mutlaka sağ
Gulcanyvz tmrskbr şırıngayla fazla sıkarsam boğazında kalır diye korkuyorum ama sütüm gün gün çoğalacak gibi durmuyor 17 günlüğüz hala 2 göğüsten toplam 1 ölçek kadar süt geliyor
tmrskbr Gulcanyvz o zaman feeding yöntemini dene. Memenin ucuna ince bi hortum bantlıyorsun bebek memeni emiyor ama aslında mama yiyor. Bi araştır google dan
Gulcanyvz tmrskbr sonda koyuluyor göğüs ucuna demi onu da biliyorum denicem bugün eczaneden alıp bakalım artık inş düzelir kızım 4,5 ay hem emdi hem mama yedi aventin biberonuula ama bu kızım kanmıyor hemen alıştı biberona
sevim_kos Gulcanyvz damlatı bilmiyorum ama biberonla vermeyin mamayı meme reddi için. Fincan yöntemi var ya da kaşık biberon o zaman meme reddi yaşamazsınız. Ne kadar çok emzirirseniz o kadar iyi çoğalır sütünüz. Tahin pekmez çok yiyin bende çok işe yaradı
Ceyder Gulcanyvz bende çok çaresizdim her ne denediysem olmadı sonra sadece su içtim günde 4 5 litre belki ve imkanın varsa suyu bol içip uyu bak gör sütler fışkırır