sarmaliklahana Zehratrzi ben yaptırdım. Bence yaptırılmalı 🥴 sağlık ocagı hemşiremiz ben cocuguma yaptırmadım benım kimse uyarmadı cocugum günlerce hastaydı hastanede kaldı serumla verildi keske söyleseydi siz keisn yaptırın dedi. 9 yasında yegenım var ona bile kaç sene önce yaptırmıstık. Burada cok okuyorum yaptırmayı cocugu hasta olunca pişman olanları ☹️
FatmaEla Zehratrzi evet vurdurdum rotateq 3 doz şeklinde 3 4 5 inci aylarda virüs yaygın allah korusun
Momylion Zehratrzi bebeğimin alerjik durumu var normalde rota aşısı alerjiyi tetikliyor diye biliyordum ama iki çocuk doktoru da yaptırmamizi önerdi zaten yaptiracaktik alerji şüpheye düşünüyordu kesin yaptircaz
Fatimaafr Momylion bizimde alerjimiz var. Alerji doktorunu da sordum çocuk doktorumuza da. Yaptırmamızı önerdiler. İki dozu da yaptırdık
Momylion Fatimaafr çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz zaten yaptiracaktik ama alerji doktoru bulup gidemedim o yüzden tereddütlerim vardı
Zehratrzi Bizde sipariş verdik eczaneden vurdurmayı düşündüğümüz için hemşiremiz dedi bir cocuğuma vurdurdum diğerine vurdurmadım dedi bir arkadaşımızda 1,5 yaşında cocuğu var ben vurdurmadım dedi herkes bir şey deyince kafamız karıştı hep
Zehratrzi Ve şuan virüsler yaygın vurdurmamız daha iyi olacak uzun süredir araştırıyorum bilgileriniz iyi oldu anneler teşekkürler
ilknur-3 Ben de yaptırdım ogluma. Kac sene önce yigenim gecirdi o kadar agır atlattı ki Bi süre hastanede de yattı. Yürürken cocuk kakasını tutamıyordu arkasından kaka aka aka yürüyordu cok kötü günlerdi. Yaptırdım o yüzden
Zehratrzi Ay Allahım çok zor ama kesinlikle ücretler aşırı pahalı buna el atılmalı herkes alamayabilir cocuğuna vurdurmakta zorlanabilen çok aileler vardır
rosesbabys Zehratrzi çevremde cok yaptırmayıp pişman olan duydum. doktorumda önerdiği için yaptırdık 2 doz
glsmhr Zehratrzi yaptırdım ağızdan verilen bir sıvı yanınızda emzik götürün hemen arkasından ağzına koyun kusarsa boşa gider çok önemli bi aşı arkadaşımın kızı rota virüse yakalandı 1 hafta yattı çok kötü oldu yeğenime yaptırmışlardı çok hafif atlattı çok fena ishal oluyo yan etkisi olan bi aşı değil
glsmhr Bebeğimiz dünyaya bikere geliyo hastanede yatıp acı çekeceğine kaç para olursa olsun gerekli olan her aşıyo başka şeylerden kısıp yaptırmalıyız