Elifinci17 TOSPAMMM17 azalır ama bebeğe yetmeyecek şekilde değil tabi. Benimde azalırdı hemde 10 günü bulurdu azalması. Ama doyardı bebeğim rızkını veriyor Allah. Cok stres yapardım o zamanlar hatırlıyorum zehir ederim günleri kendime. Her annede azalma olmuyor kalsiyum magnezyum takviyesi alın azalma olmaması için. Birde günde 2 defa maden suyu için
TOSPAMMM17 Elifinci17 aaa maden suyu iyi gelir mi ben sıkıntı çıkmasın diye haftada 1 tüketiyordum her gün içerim valla çok saolun normal de zaten sütüm az benim o yüzden korktum açıkçası
Elifinci17 TOSPAMMM17 Beypazarı içiyorum ben. Birde osteocare kalsiyum magnezyum içiyorum günde 2 tablet. B12 ve d vit de kullanıyorum günlük artık elimden bunlar geliyor 🤷🏻♀️
TOSPAMMM17 Elifinci17 maden suyunu kullanmaya başladım rezene de içiyorum akşamları ama azaldı farkettim inşallah düzelir
minnosum25 TOSPAMMM17 tadında pek değişim olmaz ama azalr hormonlardan ötürü süt artırıcı yiyecek ve iceceklerle destekleyin yeter hastalık bitince eski haline döner
Yoruldum TOSPAMMM17 Protein ağırlıklı beslenin bol su için belki bu şekilde ben yaşamadım, uyanınca 3-4 ceviz gün içimde de haşlanmış tavuk veya et çiğ badem fındık çok tüketiyorum bir deneyin bakalım
Habibetlppp Birkaç gün önce adet oldum olmadan iki gün önce azladi sütüm çok korktum memelerim iki gün zar zor doldu bugün adetimin 4 günündeyim artmaya başladı bol bol emzirin
Asortu TOSPAMMM17 ikinci doğumda süt azalmasını yaşadım.4. Ayda adet olmaya başladım ve her adet zamanımda sütümün biraz daha azaldığını hissettim bu sadece adet sırasında olan bir durumdu.5 adet dönemi yaşadıktan sonra sütüm tamamen kesildi.Hormonsal olduğunu düşünüyorum.İlk oğlumda 20 ay aralıksız her durumda şartta emzirdim hiç azalma yaşamamıştım.
Asortu TOSPAMMM17 TOSPAMMM17 sadece adet zamanımda azalma yaşadım ama sonrasındada tamamen kesildi sütüm.Sanırım tadı da değişti bebeğim de çünkü eskisi kadar iştahla emmiyordu
TOSPAMMM17 Asortu daha 3 aylık ama benim oğlum hemen kesilme yaşamam herhalde daha çok küçük bide dün 2.gündü azaldığını hissettim daha çok su içtim rezene içtim buradaki arkadaşlar söyledi maden suyu içtim badem yedim tavuk yedim 1 günde bugün eski haline döndü ve adetim azaldı
Asortu TOSPAMMM17 çok sevindimm🌸Her bünye farklıdır.Yaş,hormon etkisi,yaşam kalitesi,uyku düzeni,sağlıklı beslenme hepsi süreci etkileyen durumlar.Kendinize dikkat edin,sağlıkla büyütün bebeğinizi🙏🏻