Cik Hanımlr ben bu çocuğu uyutamıyor muyum acaba hala bir düzen tutturamadık ya 4. Ayın içindeyiz gündüzleri güzel uyuyor yani iki saat arayla uyanıyor uyuyor dediğim akşm 5ten snra 15 dk uyuyor uyanıyor uyumamakta direniyor 4-5 saat uyanık nerdeyse bu saat oldu zorla ben yatırıyorum o kalkıyor normal midir ya gece 11-12-1 biz ancak uyluya geçiyoruz üzülüyorum ya Sizlerde durumlar nasıl 😩
Meliket Cik ataklardan dolayı bide 3-4 aylık çocuklarda emmek istememe uyumama ağlama çok oluyor yada tam tersleri büyüyolar ondan
Seymamurat Cik 4. Ay atak dönemindesiniz yapmanız gereken sürekli bebeginizle temas edin sizin varlıgınızı hep hissetsin ve sık sık uyumaz artık çünkü büyüdükçe uykular azalıyor
Cik Anneninsesi0 bebeğim doğduğundan beri uzun uyumadığı için atak etkisini anlayamadım şu son günlerde hepten bir tuhaflaştı dün çok uyudu işk defa normalde düz bir yere yatırayı uyanır uyanmadı salıncakta uyutuyorum bugğn yine bu saat oldu sürekli uyanıyor pıt pıt yapıyorum popoya
Cik Sahinnnn gündüz10 gibi artk uyanıyoruz kaka kahvaltı mama meme derken 12 de uyuyor snra 1 -2 gibi kalkıyor biraz oyun halısında oynuyr kucakta geziyor emiyor mama yiyor 3 gibi tekrar yatıyor 4-4buçuk gibi uyanıyor yine yarım saat arayla uyuyup uyanıyor iftardan snra 1 e kadar neredeyse hiç uyumuyor 1 de yatırıyorum 3 te kalkıyor emziriyorum ytırıyorum 5 te kalkıyor sonra 7 de sonra 10da ikişer saat uyuyo genelde şansım varsa günde birkez 3-4 saat uyuduğu oluyo ama oda birgün uyuyo ertesi gün yine aynı
BalBademmmmmm Cik Benim kızımda 4 buçuk aylık, gece uyuyor ama gündüzleri beni mahvediyor sadece kucak istiyor ve uyumuyor, bıraktığım an kıyamet. Tam atak dönemi ondan böyle olduğunu düşünüyorum. 😒
Tamamannecim Cik gündüz uykusunu cok uyuduğu icin gece uyumuyor olabilir belki. Tabi bide atak denilen zımbortı zamanında olabilirsiniz normalde uykusu düzenli bu dönem böyle olduysa eğer. Gündüz toplam 3 4 saat uyumalı diye biliyorum bi araştırın isterseniz. Benimki de tam tersi gündüz yarım saat anca uyuyor 4 uyku yapıp toplam 2 saat uyuyor 🤷♀️
Sahinnnn Cik günde toplam 4 saat uyumadı ve en geç 8 de uyanması gerekiyor 10 da uyanıp gün içi fazla uyuyan bebek gece uyumaz ve sık uyanır. Bu ara çok fazla araştırıyorum uyku eğitmenleri böyle söylüyor
gns_123 Bende aynu durumdayim 4 ay olmasına 6 gun var aksam 5 den 10 a kadr uyumuyor agluyor direniyor
whitedream Cik 3ay 19 günlük bebeğim bu aralar bizde de başladı uyku sıkıntısı akşam 9 sabah 7 uyurdu 1 buçuk aylıkken gece uykuları oturdu gibiydi.gün içinde uykuları 2 yada 3 buçuk saat arası uyurdu 3 4 defa.şimdi yarım saat 1 saat uyuyo kalkcam diyo uyurken çok zorlanıyorum bende burda bekleyim bakalım 🙄
Cik whitedream ah canım sen yine şanslıymışsın ben doğdupumdan beri deliksiz 2 saat uykuya hasret kalmışım