Seymagil NursenaT geçmiş olsun 🥲 benim oğlanın da burnu akıyor ama açtım temiz yine de huysuz. Bebeler hasta olmasın 😟
Asden Resmen 9’da beri uğraşıyorum. En geç 10’da uyuyan çocuk asla uyumuyor bugün. Benim de öyle bi başım ağrıyor ki zor duruyorum 🥲🥲
nidas_mom Seymagil Kendi düzenini böyle oluşturdu açıkçası itirazımda yok çalışan Bi anneyim akşam çıkışlarımda 21:30′da evde oluyorum zaman geçirme fırsatım oluyor.
Asenam16 Seymagil bende araştırmam da Bi ara dolunay olunca insan huzursuz yorgun oluyo diye haber çıkmıştı 😂😂hiç de yalan değil valla, dolunay olunca bişeyler oluyo nedense 😃
SEHERBurak Benim oğlum 3 aylık doğduğundan beri 3 ten asagi hiç uyumadi ben burdaki yazıları okurken şaşırıyorum
Iremsude Seymagil benim oglanin her zamanki hali uyusada gece gundiz yarim saat duzensiz uyku bittim gercekten
Seymagil Iremsude bazı bebekler uykuyu sevmiyor😟 buda anneleri yıpratıyor Allah yardımcınız olsun duzelicektir er ya da geç ❣️
SEHERBurak Seymagil çoğu kişinin 2 aylık 3 aylık bebisleri ereknden uyuyor acaba bizde mi sorun diye düşünmeye başladım
Toprakseyran Seymagil ayy Bi biz böyle değilmişiz demekki ii. Oğlum bugün gün içinde hiç uyumadı neredeyse en son baktım gece gece 11 oldu anca uyuttum uyutmasam yine uyku aklına gelmeyecekti 2 gündür de geceleri Bi huzursuz ağlayarak uyanmalar var 😵😢
Toprakseyran Seymagil vıyy bismillah o neydi ya😂yeni yeni icatlar çıkıyor dolunay ne zaman gidecekmiş bari 😷