Seymagil Allah’ım normalde 8de uyuyan bebe 12 oldu hâlâ uyumuyor çıldırıciiim😬😬😬 sizin bebeler ne alemde ayh daral geldi yeminle 🙄
aslansmomm Seymagil oh be yalnız değilmişim😂 en geç 9 da uyuyan bebeğim bugün 23:30 da uyudu ağlaya ağlaya zaarr zorrr 🙄 Alışık değiliz bu kadar geç yatmasına canımız çıktı eşimle😂
QueenMommm Seymagil uyuttum 5 dk sonra uyandı 1 saat sonra tekrar uyuttum Allah razı olsun 15 dk uyudu 😂 uykusu gelince uyur artık
ogrtmnanneee oksitosin yaa yemin ederim bıgün akşama doğru inanılmaz huysuzdı hiç durmadı ağladı durdu dışarı çıkardık gezdirdik geldik yine aynı… bişey oldu bıgün bebelere
Seymagil aslansmomm yaa😬 iyi bari eşiniz varmış benim oda yok 9dan beri yatakta tepinip duruyor bir ağlıyor bir gülüyor 😂😂 erken yatmalarina alışınca geç yatmalari tuhaf oluyor dimi😂
Seymagil Tuba canım yavrum atak haftasında, 5ve 6nci dişi aynı anda patlıyor bide dolunaydan etkilendiyse demek ondan bu çıldırık halı😂😂😂
Mucizemmm57 Bugün 12 de uyandı gündüz akşam 9.30 du uyuduğunda asla uyumadı asla durmadı genel bi problem mi vardı acaba😁😁😁
Seymagil Mucizemmm57 bu bebeler telepati yoluyla anlaşıp aynı günlerde anaların burunlarından getirmeye yemin içiyorlar galiba 🤣
Seymagil NursenaT geçmiş olsun 🥲 benim oğlanın da burnu akıyor ama açtım temiz yine de huysuz. Bebeler hasta olmasın 😟
Latiko Seymagil dolunay var ondan dolunayın uyku düzenini bozduğunu okumuştum inanarım böyle şeylere 😅😅
AyazMerve Seymagil evet doğduğundan beri böyle uykusuz artık kabullendim 🙈sahur falan da yapıyoruz birlikte 🤣