Sidika06 Anneler, bebegim 3. Ayinin icinde ve dogumdan sonra gecen ay ilk defa regl oldum ve bu ay gecikti. Sizler dogumdan sonra ilk ne zaman regl oldunuz ? Duzenli ilerledimi ? Biraz panik olmaya basladim aslinda 🙈
Ayso5 Sidika06 merhaba emziriyor musun acaba sütun kesildi mi ya da azaldı mi bende regl olacağım gibi ve sütüm nedense azaldı gibi. Burada okuduklarimdan anladığım ilk 1 sene düzensiz olurmuş ve normal sayilirmis bende doğum öncesi doktoruma sorduğumda bu şekilde demişti paniklememem icin
Katun Sidika06 40ım çıktıktan sonra oldum. Eski düzeni yok misal önceden 28 29 günde bi olurken şuan 22 23 25 35 değişiyor
Sidika06 Ayso5 emziriyorum ama dediginiz gibi birsey farketmedim aslinda. Umarim o sekildedir de hamile falan değilimdir🙈
Hamzaligunler Sidika06 benimde oğlum 3.5 aylık geçen hafta çok az bir lekelenme geldi daha da olmadım emziriyorum sadece diğer gebeliklerimdede 6 ay kadr olmamıştım
Gokce2805 40ımın içinde adet oldum bende daha 40ım bile çıkmamıştı 11 aylık bebeğim her ayda düzenli bi şekilde devam ediyor sütümde azalma felanda yaşamadım
Hafsahuma6-1 Sidika06 2 aylık bebeğim var lohusalığım bitti 2 gün sonra regl oldum nasıl ilerler bundan sonra bilmyorm
Kendineanne Sidika06 korunmasız veya şüpheli ilişki varsa gebelik riski de olabilir süt azaldıysa 🫤 ben de bekliyim bari bir köşede
Ucmelek Bebeğime ek gıda formül mama verip sütüm azalınca adet oldum ama olmaz olaydım çok fena yılların birikimini bir hafta da veriyor sanki doktora mı gitsem bilemedim kist miyom olabilir mi
Kocakgiller Sidika06 16. Ayda ilk regl oldum 17. Ayda olmadım 18 e gircem hala bekliyorum hamile degilim🤯
Ezgi1617 Kocakgiller nasıl 16🤦♀️ bildiğiniz 1 yıl 4 ay sonra mı oldunuz??? Ay benım kız 6 aylık bende hala olmadım okadar uzun süre olmaması normal mi kiii🙄
sevim_kos Sidika06 lohusalık kanamam 37. Günde bitmişti sanırım. 40ım çıktıktan 2 gün sonra normal regl oldum 😤 bazılarını süt koruyomuş. Emzirdiği süre boyunca olmayanlar bile varmış. Benim direkt düzene girdi ama düzensiz diye korkma. Zamanla düzene giriyomuş