Ankakusu35 Merhaba 4,5 aylık bebeğim bugün kontrol amaçlı çekildiğimiz usg de böbrekte milimetrik kumlara rastlandı daha hekimimizle iletişime geçmedim böyle bir durumda karşılaşan oldu mu acaba?
Fatosahinibrahim27 Ankakusu35 benim oğlumda 1 aylık kntrolde öğrendik şimdi 3 aylık 10 gündür ilaca başladık
Ankakusu35 Fatosahinibrahim27 sizdeki kumlarda minimal miydi bana usg yi çeken hekim bol su içicek dedi de siz neden ilaca başladınız? Bir de ağrı yapıyor mu acaba merak ettim bu aralar ağlak huysuz bebeğim ben atakta diye önemsemiyordum
Fatosahinibrahim27 Ankakusu35 vala aşırı huzursuz bebegim .bizimki ilk minimal di snra 3 mm lik taşa çevirdi bol su icir cnm bizimki cogaldi die başladık bobrekte genişlik te var cnku sanirim ondan kaynaklı genişlik
Fatosahinibrahim27 Ankakusu35 dr günde 3 kez fln ver dedi mecburen karışım ilaçta kullanıyoruz mutlaka içmeli 3 aylık henüz inslah Rabbım şifa versin
Ankakusu35 Fatosahinibrahim27 mamayla daha çabuk atıyomuş kumu sanırım doğruluğu var mı biliyor musunuz?
melisa2323 Bende dün öğrendim bebeğimde kum ve böbrek genişlemesi olduğunu rabbim şifa versin inşallah bebişlerimize