Gnssareelmas Asel2019 Ben yaptirdim ve kesinlikle yapilmasi gerekiyo arkadaslar cok arastirdim cok onemli.
Mercimek34 2 aylıkken 10 günlükken yaptırdık (9 gün önce) hiçbir yan etkisi olmadı bizde. Rota virüsü kapıp hasta olanların durumunu forumda da okuyup iyiki demiştim yaptırmanızı tavsiye ederim. Sağlıklı günler
Incitanesi6835 Bende yaptirdim hic yan e tkisi olmadi simdi menenjit yaptiriyorum onumuzdeki Ay bexsora var bende ondan korkuyorum
Incitanesi6835 Bende yaptirdim hic yan e tkisi olmadi simdi menenjit yaptiriyorum onumuzdeki Ay bexsora var bende ondan korkuyorum
Mercimek34 Denes http://www.milliyet.com.tr/amp/gundem/rota-virusu-asisi-nedir-faydalari-nelerdir-2654044
Gnssareelmas Denes evet canim eczaneden aldim saglik ocagindaki ebemiz yapti , agiz yoluyla oluyor zaten
Cecek Denes evet saglik ocaklarinda bulunmuyor bende yaptirdim 2 dozluk olandan bitti zaten agizdan enjekte ediliyor bide tadina da baktim ben sekerli gibi aci degil
Mercimek34 Denes doktorumuz zaten özel hastanese orada uyguladılar biz dışarıdan almadık oraya ücretini verdik
Nefesdunya Bende yaptırdım bugün 3.gün çok şükür Bi yan etkisi olmadı. O hastalığa yakalanmasının çok ağır sonuçları olabiliyor Allah korusun :(
Umrnkrhn Asel2019 ben dun yaptırdım. Herkes birşey söylüyor. Okuduk, araştırdık eşimle karar verdik bu şekilde. Gerekli olduğunu da düşünüyorum.