birkizbirerkekannesii günaydın herkese.45 günlük bi bebeğim var sabah altını değiştirirken pipisi dikkatimi çekti aşşa doğru sıyrılmıyo normalmi bu durum nası olması gerekiyo normalde
Sevimliayicik birkizbirerkekannesii dar olabilir canım bizimkide oyledi doktor bir an önce sünnet yaptırın demişti
Sessizol birkizbirerkekannesii zana tavsiyem hemen sümnet ette ben45 günlkkem ettirdim hrmen iyileşti hemde sorun varsa çözlüyor
birkizbirerkekannesii Sevimliayicik görüntüsü nasıldı peki sadece çiş deliği var et falan sıyrılmıyo afedersin
birkizbirerkekannesii Sessizol canım devlet hastanesine götürdüm bakmadı bile 2 yaşından önce sünnet yapmıyoruz dedi ama o zaman pipisindeki bu değişikliği farketmemiştim tabi eğer olması gereken bu değilse
SuDenis Medikal park Gaziosmanpaşa Prof.dr Hamit Okur. Çok memnun kaldık. Korka korka gittik ancak iyi ki gitmişiz.
Sumeyye068 birkizbirerkekannesii merhabalar aynı durum bizde de vardı . 3 aylık oğlum yeni sünnet yaptırdık . Çişini yaparken Zorlanıyordu . Sünnet yaparken doktor hep iltihap olmuş dedi yapamadığı için . Doktoruna danışarak sünnet yaptırabilirsiniz çocuk rahatlar .
birkizbirerkekannesii Sumeyye068 ama çişini rahat yapıyo bazen altı açıkken yapıyoda zorlanma falan yok
Sessizol birkizbirerkekannesii devlet sünnet yapmıyor zaten ama muayene etmesi lazımdı etmedimi siz özele gidim sünnet için
Sevimliayicik birkizbirerkekannesii aynen canım bziimkide öyleydi dar dedi tikanabilir dedi bizde bir ay sonra hemen yaptırdık zaten
Sumeyye068 birkizbirerkekannesii bizimki de rahat yapıyordu belli bir süre sonra iltihaplanma oldu sonra ağlıyordu bazen yaparken hatta altını açınca ucunu ıslak pamukla geriye doğru yapınca hemen çişini yapıyordu . Doktor sünnet tavsiye etti . Yeni yaptırdık şu an rahatız . Hatta doktor sünnet yaparken ucu hiç yokmuş ki falan dedi . Belki sizin de sorununuz sünnetle geçer .
Daenerys birkizbirerkekannesii sıyırmayın dedi bize doktor. Muhtemelen darlık vardır . Sıyırdıkça çatlar ucu daralır dedi.
Daenerys birkizbirerkekannesii benim oğlumunki de dar. Doktor idare eder dedi bize aciliyeti yok dedi.Zaten sıyırarak temizlemek çok yanlışmış. Biz 6 aylıkken gittik çok geç kalmışsınız artık 5-6 yaşı bekleyin dedi doktor.
Daenerys birkizbirerkekannesii idrar yolu enfeksiyonu geçirmiş yukarıdaki annenin bebeği. Sizinki de illa o yüzden ağrıyordur diye bişey yok. Bizimki mesela gazdan çok ağlıyordu göbek fıtığı vardı. Sünneti o yüzden de erteledik
Sumeyye068 birkizbirerkekannesii işte bilemiyor ki insan . Belki ondansa çocuk da rahatlar . Tavsiyem doktorla görüşmenizdir