lalbg ElaZeyAras gel yanıma bilmem ne falan diye bi şarkı🤦🏻♀️ Saçma sapan cidden. Ben korkuyorum birden çıkınca bebek nasıl korkmasın☺️
kaansmom Melike-Alya yorum yazamıyorum inanki her girdiğimde uzun uzun reklamlar saçma sapan sayfalar açılıyor böyle değildi bu uygulama noldu böyle
DevrimciAnne Melike-Alya gerçekten bıktırdı arka arkaya reklam ve sesli olduğu için inanılmaz kötü kapatana kadar strese sokuyor anladık reklamdan kazanç sağlanıyor ama kullanıcıyı bezdirmemek lazım
Melike-Alya lalbg banada bi oyun çıktı kadın soyunuya doktorla öpüşüyo falan karışı geliyo pislik içinde onu temizliyon saçını yapıyon falan tövbe ya bunlar nasıl oyunlar nasıl reklamlr
lalbg Melike-Alya ay çok kötü ama yine de benim eskortlar kadar değil😂 fizikleri tipleri de güzel olsa yine gam yemicem 3. Sınıf ankara pavyonu resmen😂
Adayildiz Melike-Alya evet bide yorum yazarken çıkıp duruyo carpiya basıyorum başka sitelere giriyo saçma sapan bende soğudum gerçekten biraz daha devam ederse silicem uygulamayı
Deletedmom27337 VERA19 bn attım mail ama dediği şey uygulamadan çıkıp geri girdiğiniz için dedi. Yaptıgı bişey yok maile cevap verenin.. halbuki uygulama içindeyken geliyor 3-5 tane ardarda 🤦🏻♀️