Liyuzamomm Melike-Alya Evet katılıyorum. Genelde telefonumun sesi hep kapalı ama bazen kızıma müzik açtığımda unutmuş oluyorum reklam çıkınca bir anda irkiliyor kızım 😕 Reklamsız bi uygulama bulmak ne mümkün
Melike-Alya Liyuzamomm Aynı şeyi bnde yaşadım az önce yeni dalmıştı korktu uyandı yarım sattr uyutmaya çalışıyorum
ElaZeyAras luciferrr benimkinde halledersiniz 🤭 nasiil yapacaksınız bilmiyorum dkdkd umarım dalga geçmiyorsunuzdur kdkdkd 🤭😅
lalbg Melike-Alya bak bütün reklamlara okeyim sineye çekiyorum da bingo live mı ne var karşıma eskort ablalar çıkıp dans ediyo😂 o niye var ya cidden o uygulamanın reklamı niye var anne bebek uygulamasında🤦🏻♀️
ElaZeyAras lalbg bir anda çıkıyor ya ses te açık oluyor bebeği uyuturken bakıyorum genelde .bebiş sıçrıyor kendime küfür ediyorum djkdkd biraz azaltsalar reklamları günde iki defa olsa mesela sürekli sürekli olmasa. .
Melike-Alya lalbg banada bi oyun çıktı kadın soyunuya doktorla öpüşüyo falan karışı geliyo pislik içinde onu temizliyon saçını yapıyon falan tövbe ya bunlar nasıl oyunlar nasıl reklamlr
lalbg ElaZeyAras gel yanıma bilmem ne falan diye bi şarkı🤦🏻♀️ Saçma sapan cidden. Ben korkuyorum birden çıkınca bebek nasıl korkmasın☺️
gurbet_gelini12 Melike-Alya offf aynı sorun bende de var bu ne ya bir yazı yazamıyorum yada okuyamıyorum hemen reklam giriyor araya bıktım Vallah
VERA19 Melike-Alya Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz🌸
Deletedmom27337 VERA19 bn attım mail ama dediği şey uygulamadan çıkıp geri girdiğiniz için dedi. Yaptıgı bişey yok maile cevap verenin.. halbuki uygulama içindeyken geliyor 3-5 tane ardarda 🤦🏻♀️